søndag 19. april 2009

introduksjonsblogg 2


Hei, jeg heter Camilla og jeg kan skifte hjul på bilen. Jeg liker å vaske opp og støvsuge. Jeg arver skjorter av faren min og vasker håret under springen ute. Om sommeren får jeg fregner og om vinteren farger jeg håret rødt.
Når jeg blir voksen, skal jeg forhåpentligvis forandre verden.

8 kommentarer:

  1. Men går det på TV? vet at det gikk på Canal + før, men det går vel ikke der nå lenger?

    SvarSlett
  2. Aha, nei men da må jeg jo sjekke ut det. Takk for tipset! ;)

    SvarSlett
  3. det med dfg er et godt spørsmål. vel, først havnet jeg i københavn på en annen skole, og så startet jeg på dfg etter å ha blitt bedre kjent med københavn og dets folk, fordi jeg tenkte jeg ville trives bedre der enn noe annet sted. og det gjør jeg jo, jeg har nesten ikke lyst til at det bare er ca. et år til jeg er ferdig.

    flyttet hit for halvannet år siden fordi jeg har lyst til å studere videre i kbh etter vgs, sånn opprinnelig.

    hvordan kjenner du dfg?

    SvarSlett
  4. ja, sånn ca. uten videre. tanta mi har bodd her i elleve år, da, så jeg hadde jo vært på besøk hos henne og sånn. men nå er jeg her helt alene, og stortrives med det.

    det har vært noe lignende i norge før. forsøksgymnaset i oslo. men det gikk ikke så bra, og de fikk heller ikke nok elever som fullførte, så det ble til slutt nedlagt (erstattet av privatistlinja på elvebakken, btw). firkantnorge.

    SvarSlett
  5. :(

    Da får jeg ty til Pirat Bay ;)

    SvarSlett
  6. det er veldig fint! jeg går hf, som det kalles, toårig vgs forutsatt at man har gått enten 1. klasse eller noe som svarer til norsk 11. klasse. vi klarer oss på to år fordi vi ikke har så masse ekstrafag; jeg har "bare" musikk og spansk utover de obligatoriske fag, og det passer meg kjempefint.

    link ivei :)

    SvarSlett
  7. oi, glemte den etterpå-greia, da. men ja, det forklarer vel det hele; jeg aner ikke. blir vel noe med språk/historie/kultur på en eller annen måte, lærer virker litt fint. men ellers er jeg blank. dog vil jeg gjerne bli i københavn.

    SvarSlett

sympatiske fisk