søndag 5. oktober 2008

A guide to love, loss & desperation



Tittel: En nokså lang bildeblogg


Undertittel: Kjoler for 50 kroner






Tittel 1; Vi har alle våre blomsterbilder.
Tittel 2; God frokost.






















3 kommentarer:

  1. Oioioi! Najse bilder fra Danmark! Ser jo ut som om du har vært i syden, nesten. Bortsett fra at det så litt kaldere ut da. Det ser altså ut til at du har hatt en fin høstferie, am I right? Og ej, har du farga håret? Du får sende meg bilde på smn, for jeg så det ikke så veldig godt på bildet der.

    SvarSlett
  2. Øhm, sårri, men msn klikka totalt, og nå klarer jeg ikke logge meg på igjen. Teit! alt takket være KÅRE DÅRRRIIISSS!

    SvarSlett
  3. Hei. Jeg kjeder meg. Hva med deg?

    I mårrest våkna jeg og hadde helt sinnssykt vondt i ryggen. Er det et tegn på at man begynner å bli gammel når man får vondt i ryggen av å sove for lenge? Kanskje er det et tegn på at senga mi er dårlig. Men så får jeg vondt i ryggen av å sove i nesten alle slags senger. Med mindre de er steinharde, da går det bra. Men da er de vel ikke så behagelige ellers. Nok om det.

    Jeg vet ikke helt om jeg hadde noe mer å si. Jo, hvor ble det egentlig av din klassetur? Hvorfor var du ikke på klassetur, maaan?! Det er vel kanskje mest vanlig for allmenn...men i fjor var faktisk den ene påbyggingsklassen på tur også. Veldig fintfintfint. Får fri en hel uke fra skola for å ha det moro.

    Jeg vil også til Danmark, for der har jeg aldri vært! Det er litt ille. Mamma og pappa kjenner noen pips som har et sommerhus ved en eller annen strand i Danmark (det er litt hard to believe at de faktisk har kritthvitse sandstrender i Danmark!!)som vi får lov til å låne. Jeg prøvde å overtale mamma til at vi kunne dra dit i sommer, men neida, for dyrt. Vi hadde ikke råa til å dra til Kristiansand heller da, så jejeee...Fattig pips med store lån og et hus vi ikke får solgt samtidig som det er finanskrise i verden. Jay, bra timing, folkens!!

    SvarSlett

sympatiske fisk