onsdag 26. november 2008

å fylle lommene

2 kommentarer:

  1. Carebear på penger?:O Nei, det klarer ikke jeg. Kjøper skjelden noe som ikke er på tilbud. Jeg klarer ikke å bruke masse penger...eller, å bruke opp pengene mine. Jeg mener, det går folk der ute i verden, eller Norge for den del, som praktisk talt er blakke på slutten av hver måned. Den skjønner jeg ikke. Jeg anser meg selv som blakk om jeg har rundt 800-1000 kr på kortet. Og da har jeg som regel 400-500 kr liggenes i kæsj også. Og folk TØR å gå i minus på visakortet. Jeg skjønner det ikke ass!

    Hey, jeg hakke svart på denne kommentaren før nei? Begynte å lure litt nå...

    Timeekspressen sux in that case

    har dere fortsatt ikke snø?:O Nå har mye av den rukket å regna bort her, og vi har massevis av teit is. Usj. Men det er fortsatt en del snø igjen da....så vi håper det holder seg en måned til.

    Ej, på mandag skal jeg på nissekveld. Finally skal jeg drikke julebrus! og spise pepperkaker (ikke at det er så godt)! Du har vel ikke vært en synder, nei?

    Gad, jeg må også kjøpe julegaver snart. Ekskjus mi, men jeg hater å kjøpe gaver! I suck at it! Og husk å sende det før 16. desember! Det sa postfolka på tv(Y)(Y)(Y)

    Hihi, så koselig av deg å lage julekalender til mamman din!

    I dag har jeg vært barne vakt og lagd pikekyss. Det tar jææævlig lang tid å lage, og er egentlig bare kvalmt...jajamensann!

    SvarSlett
  2. omg, jeg skrev barne vakt! erre mulig? mente barnevakt, åf kårs

    SvarSlett

sympatiske fisk