søndag 2. august 2009

clapham junction

3 kommentarer:

  1. Kjære Camilla.
    Du har en den vakreste bloggen jeg vet om.
    Innimellom, når tankene låser seg og kroppen følger meg, taster jeg inn blomsterfrokost og finner nøkkelen.

    Hilsen stor fan.

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig. Jeg ble litt gira på å kommentere, så det får jeg bare kjøre på med.
    i det forrige kommentarfeltet skulle det stå "med" ikke meg.
    For øyeblikket prøver jeg å fikse meg litt fremtid og litt inn i organisasjoner som er for en bedre verden. Skal vi melde oss inn i amnestylokalgruppe for ungdom i Holmestrand? Jeg tror det går buss dit.
    Forresten minner jeg på at du MÅ HUSKE Å SØKE OM STIPEND TIL BORTEBO OG TIL LÆRLING. Gjør det NÅ! NÅ.
    Også må vi få igang LSU og jeg har tenkt på en ting til. for å få verden til å henge litt mer sammen, gi de samme rettighetene osv. så. skal vi ikke begynne å designe klær for hjemløse, da? Altså. Det har ikke så veldig mye å si hvasdlags klær de har, men jeg vil ed skal få muligheten til å få noen skikkelige klesplagg sydd til dem. Hvorfor kan ikke alle ha tilgang på design klær? Hvem bestemmer at noe skal være design og annet ikke?
    Verden er nuts. Jeg vi likke følge med. Jeg er lei av å gjøre som foreldrene mine sier jeg skal.

    SvarSlett
  3. Nydelig.
    jeg setter pris på tankene dine. (nå brevveksler vi akkruat som Humlesnurr og Grindewald gjorde når de var på vår alder) for å få til en bedre verden, dog. Slutten på vårt vennskap kommer nok ikke til å ende opp i en duell.
    Forresten så er grunnen til at vi ikke strikker skjerf og sokker til hjemløse er fordi jeg. ikke. klarer. å. strikke. Vi kan jo gi de sokker fylt av boller og appelsiner til jul? Som ei julestrømpe? Så fort vi får et hovedkvarter (det må nemlig geniale planer ha) Kan vi jo kontakte bymisjonen (eller NOEN SOM IKKE ER KRISTNE SOM TENKER PÅ HJEMLØSE) også stikker vi inn til oslo før jul med ideene våre. Kan jo begynne å strikke nå, så kan jeg bake boller (ikke at jeg klarer det heller, da)
    JEG GLEDER MEG :D

    Klær er ironisk, ja. Og SEFF LETT vil vi finne stoffer på låppis. Jeg gleder meg til det også. igjen trenger vi et lager/hovedkvarter til å fikse den biffen. Huset vårt er fult. Burde vel kunne gå ann å finne en tom garasje eller etellerannet?
    Kanskje du kan ha stoffene på jobben?
    "Et eneste rom vi kan ha for oss sjøl, en gammal fabrikk eller et kjellerhøl"

    jeg er sugen på et revolusjonsrom.
    Jeg er sugen på et kunstsenter.
    NÅ.
    Føler at årene du jobber hos Nina og årene jeg gjør på skole blir år hvor vi kan planlegge og tilrette legge, og når vi slipper ut så er det gassesn i bånn mot en bedre verden.

    Flott. Da er du hjertelig velkommen til LSU. Jeg skal bare sjekke opp hvordan vi får dannet det.
    Får sende en mail. Kanskje Nå.

    SvarSlett

sympatiske fisk