søndag 14. desember 2008

14. desember

I dag sydde jeg et blomster-skjørt,til vinterbruk. Mønsteret kommer fra Lucy, knappene var
julegave fra Tine og stoffene kommer fra litt her og der.














































Dette er tommelen som jeg bøyde neglen på når
jeg prøvde å sette inn spiler i et korsett på jobb. Nå har jeg i tillegg skjært meg på en finger og fått et fint blåmerke på armen.


I går var jeg med Martine i stallen, for å ta julebilder. For en gangs skyld ble også jeg tatt bilde av(iført Martines utrolig varme hestejakke
og en nisselue).

7 kommentarer:

  1. Heipådeg! Jeg tror det er deg jeg skylder en kommentar aller mest. Nok en gang: sårri for at jeg er treig, men det er så mye å gjøre for tida!

    Nice guys doesn't necessarily finish last. Ikke når det gjelder altå. Dumb, naive and nice guys finish last da. Var er verst? Bo i et rotehøl eller hjelpe til å rydde?

    Tja, ting man ikke merker konsekvensen til før om lenge er det iallefall ingen som tenker på. Det som er bra nå, er det beste, tenker vel folk. Jeg tror egentlig mennesket generelt er litt for flinkt til å leve i nuet til tider.

    Herregud, hva griner jeg ikke av liksom? I dag begynte jeg nesten å grine av blåfjell. Haha! Jeg vet ikke helt om det var ordentlig gråt, eller bare jeg som alltid har tårer i øynene når jeg er forkjøla da. Kanskje en blanding.

    Men det er jo nettopp det som er greia. Det er så sinnssykt ikke meg å grine av sånne ting. Det er sinnssykt ikke meg å grine av noe som helst egentlig. Eller, det tror iallefall folk. I virkeligheten er jeg bare en sårbar liten sjel vandrende rundt på denne jordkloden.
    ojeee..

    Æsj, jeg liker ikke julehandelen. Jeg liker ikke å kjøpe gaver generelt. Det er så vanskelig. Og det krever planlegging. Spesielt gaver som skal sendes i posten. HE-HE! Er det sånn at jeg absolutt MÅ sende innen 16. for at det skal komme fram til jul?

    anyway. Fint skjørt! Og fint hår (jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen)!

    Hva skjer for tida da? Tell me everyzing about yooooouuu!!!

    Merri krissmæss tu ju tu!

    SvarSlett
  2. hoho.
    nå tar græggi av på "TELL ME EVERYZING ABOUT YOOOUU" også.
    Når skal græggi fortelle oss every thing about henne? risteåp.

    SvarSlett
  3. oj, glemte å fortelle om flott skjørt!
    Vi er da veldig for skjørt i mange mange stoffer, RIGHT?
    hihi,
    og nydelig bøyd negl *

    SvarSlett
  4. igjen:
    JA!
    GRATULERER MED HYTTE :D
    åh, påske, det er SÅ lenge til!
    Håper det blir mer enn en middag, høhø.
    Vi kan jo alte som om vi er bestfriends lizzåm.
    JEJ!

    SvarSlett
  5. mm, man forandrer seg vel i løpet av livet sant,? uten at man skal få dårlig samvittighet for det? En helt naturlig del av tilværelsen, livet og unniverset? å forandre seG? ville gjøre noe annet, ha på seg andre klær? fuck.
    Jeg tror det er mulig å leve et sånt bok/film-liv. Man må bare gjøre ting som virker helt hinsides og skrive om det, så folk får greie på hva duakkurat har gjort. Akai, jeg har fortsatt ikke fått svar av mamma, sååå sier ifra med engang (: Og, tror kanskje at jeg reflektrete deg først.
    god natt (:

    SvarSlett
  6. hihi, eivind høres praktisk ut.
    Føler kanskje det ble litt i ordtaket" like barn leker best?" syns isåfall at det hørtes negativt ut? prøver jo å være motsatnder av dette ordtaket.
    UIansett, så digger du meg bare, fordi jeg er deg. hiihi.

    men JA, det er kongegata på fredag, hvis du stikkr innom, kanskje vi skal ta oss en tur?

    SvarSlett
  7. åh, du er flink! fint skjørt. stakkars tommel.

    SvarSlett

sympatiske fisk