torsdag 7. august 2008

å ta en svipptur innom en festival


Øya hadde kjenninger fra forrige festival, garderobe og økologisk is.
Skjørtet hadde akkurat plass til litt mer påskrift.

4 kommentarer:

 1. haha!
  hvem skrev I like you so much better when you're naked?! er det noe jeg har gått glipp av her?

  SvarSlett
 2. baah,jeg vil også skrive på det! vi får ta det en annen gang, anna festival!

  åssen går det? hatt en fin sommer?

  jeg merker jeg savner slottsfjellet, jeg ble kjent med så mange der.

  vi skrives ! :D

  SvarSlett
 3. så koselig at du synes bildene mine er fine :D

  haha, beordrer folk? joda, jeg får skrive en annen gang, jeg regner med at dette ikke er enden på festivalene, neste år er også et år, tross alt.

  aww, blaafarveverket. jeg har litt lyst til å dra dit en gang, en venninne av foreldrene mine er der stadig vekk. kultur for faen!

  slottsfjell var koos! herregud, jeg trodde aldri jeg kunne være så snakkesalig med andre mennesker som jeg ikke kjenner i utgangspunktet.
  men samtidig, det er en del å snakke om på festival. hvilke band gleder du deg til å se? hva har du sett? hvor stod du på kent igår, jeg stod helt framme! sånt er gøy.

  ooh, can't wait. lange kommentarer er så koselig.
  it makes my day!

  SvarSlett
 4. Hihi, minner meg om det brevet jeg skrev til deg en gang om sæbe ol.

  Er det btw ikke koselig at høsten nærmer seg? Skjærf, varme klær, lue og votter. Mmmh. Også kan man sitte inne og drikke kaffe eller te når det regner. Eller enda morsomere: man kan gå ut i regnet og komme inn klissvåt og drikke kaffen eller teen da istedenfor.

  I agree. Ydmykhet er bra. Til en viss grad iallefall. Det at folk har alle de meningene man faktisk forventer at de har, viser bare hvor hjernevaska de egentlig er. Det burde ikke være sånn at alle med en litt alternativ klesstil stemmer SV eller Rød Valgallianse (som heter noe annet jeg ikke helt husker hva er). Og det sjokkerer meg alltid like mye at noen kan stemme på de partiene. Greit, SV har litt vett i toppen, men går vi lenger til venstre, blir det bare for ekstremt. Partiene ytterst på den politiske skalaen består stort sett av fehoder som ikke klarer å finne kompromiss eller se flere sider av en sak. Vi liker ikke rasister, så vi ser ned på alle med en slags form for nasjonalfølelse og klager over hvor slemme og onde Norge er. Vi liker ikke krig, så vi hater Bush. Vi liker ikke religion, så vi påstår at den har skyld i all ondskap på jorden. Herregud!

  Møtte du btw Marta på Øya? Hun var der nemlig som frivillig for NU. Hun sa btw noe litt fornærmende og frekt til meg, uten at jeg egentlig tror hun mente det. Hun sa "neste år skal jeg dra deg ut av sofaen og tvinge deg til å bli med!". Som om jeg ikke har noe liv i det hele tatt liksom? Unnskyld meg, men jeg føler at dette faktisk har vært en ganske travel sommer. Jeg har ikke kjeda meg en gang. Selv om jeg ikke har hatt noe planlagt, har jeg funnet på ting med folk. Funnet på ting her. Hatt besøk, vært på besøk, farta litt rundt. Jeg synes det har vært en veldig fin sommer jeg.

  Og jeg må si det virker som du også har hatt en ganske travel sommer. Travel som i en sommer med masse ting planlagt. Du har jo vært masse steder, møtt masse nye folk, sant? Høres kjempegøy ut!

  Nå har jeg en skikkelig laffedag her, for egentlig skulle jeg treffe pips, men det ble utsatt til i morgen kveld. Så ja, nå benytter jeg muligheten til å mimre over sommeren, skrive kommentar til deg, drikke kaffe og glede meg til høsten. Skolen kommer til å bli et hææælvette, men det er bare å bruke litt mer tid på den. Det er alltids mer tid å ta av. Jeg trenger ikke en gang bruke natten. Jeg kan bare ditche tvn og datan for en stund. Ikke sant? Og du har tenkt å begynne å jobbe, ikke sant? Seriøst, det blir sikkert gøy!! Spesielt hvis du får jobb på en litt kul klesbutikk. Da kan du føle deg skikkelig voksen og fancy. Også kan du spare opp penger, sånn at du kan reise eller bare gjøre noe annet når dette året er over (siden du skal bo hjemme, eller, hvis det fortsatt er planen. sparer jo litt på det og). Noen ganger høres det fristende ut å ta et "friår" etter videregående hvor jeg kan ta et par fag som privatist og bare jobbe, så jeg tjener opp litt penger.

  Jaja mann, nå er denne kommentaren alt for lang. me talast!

  SvarSlett

sympatiske fisk