torsdag 14. august 2008

Turist i tillvaronMamma og jeg tok oss en tur til stedet Alaska og øya Koster da vi var i Sverige. På Alaska var det steiner, blomster, insekter og en sti. På Koster var det gamle sykler, varme, kunst og grusveier.
Siste dagen før jeg fikk besøk, dro vi på båttur med onkel Martin og de to sønnene hans. Båten gikk til Akerø, og på Akerø gikk pappa og jeg bort til stranda mot havet for å finne skatter blandt vrakved.

4 kommentarer:

 1. det hørtes herlig ut :)
  å, som jeg fikk lyst til å løpe rundt i fjæra nå..
  og jeg vasker leiligheten :C

  skrives!!

  SvarSlett
 2. Hey, så koselige bilder! Skikkli såmmeeer.

  Arving er bra(Y)Herlig å få ting gratis. Iallefall når tingene faktisk er fine. Sånn som man liksom ville kjøpt selv. Yes please.

  Du måkke bli sånn som han i fight club nå da, hvor du bare kan åpne en side i IKEA-katalogen, også er det helt likt rommet ditt.

  Men..liksom..man kan jo ikke henge seg for mye opp i hvor man kjøper klærne fra heller da. Det blir jo egentlig det samme som å BARE skal ha dyre merkeklær. Jeg kjøper de klærne som jeg liker, som ikke er så dyre...bryr ikke meg hvor jeg kjøper det lizm...føler ikke akkurat at det påvirker hvem jeg er (hvor jeg kjøper ting altså). Dessuten: blir du mer deg selv av å bruke andres klær? Klær andre ikke vil ha lenger? Jeg synes ikke akkurat tanken bak det er så veldig hyggelig, men loppemarked er billig, og seckondhand-stuff er ofte ganske kult(Y)

  I morgen er det skole. Jeg har seriøst ikke fiksa noe. Føler meg så lite forberedt. Jeg har ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg, har ikke kjøpt inn skolesaker...gadd...men jeg tenkte at vi sikkert ikke skulle gjøre så veldig mye saklig i mårra uansett, så jeg kan sikker vente med å kjøpe inn blokker og sånt. Bare jeg får kjøpt det før vi faktisk begynner å gjøre noe. Heeh, har en tendens til å utsette det litt for lenge. I fjor kjøpte jeg ikke ting før sånn en måned etter vi hadde starta...men så hadde vi jo ikke skolebøker før det heller, så det hadde egentlig ikke så mye å si. Håper egentlig vi får det fra starten av i år.

  Men nå får jeg kanskje gå og fikse litt. Phew, jeg grugleder meg litt til i mårra ass. Heldigvis starter vi ikke før 10. Jeeje man, what have you been up to today da?

  SvarSlett
 3. så koselig med en laang kommentar :D

  jeg fikk skikkelig lyst til å dra til blaafarveverket. det er godt jeg er i arbeid nå, kanskje jeg klarer å tjene opp penger til en tur i høst ellernoe.

  det er kjempedeilig å snakke med mennesker man ikke kjenner avogtil, nye fjes liksom.
  jeg har blitt sånn åpen bok de siste åra og kan finne på å fortelle livshistoria mi til folk jeg kjenner noenlunde og møter i byen.
  det kan være litt slitsomt.

  visste du ikke at jeg var halvt tysk?
  ja, det er kjempedeilig å kunne kalle to land for mitt eget.
  i tillegg merker jeg at jeg får flere aspekter på ting.
  norske turister i tyskland er akkurat like flaue som tyske i norge.

  jeg har lyst til å studere i berlin, jeg har bare vært der én gang, på gjennomreise under polen-turen i 10. klasse.

  jeg hater å skrive cv, jeg hater å søke jobb, og jeg hater når foreldra og samvittigheten maser.

  jeg er glad det er over, og at jeg har fått meg jobb på bakeren i stokke.

  idag fikk jeg ødelagt kake. jeg kommer til å bli kjempefeit.
  haahhah.

  du ordner deg nok, jeg trodde det ikke skulle funke for meg, men lykka slo til.
  til slutt.
  jeg er ikke helt sikker på om dette egentlig er en jobb jeg kan holde på med lenge, f.eks under de neste åra under vgs, for..
  det blir ikke ensformig, for jeg skal faktisk pynte skolebrød og boller, og sånn, men ..
  jeg tror jeg kommer til å gå lei kakene. hah. eller, jeg håper det.

  skal du klippe håret kort igjen? jeg sparer hår nå. jeg tenkte jeg skulle se hvor lenge jeg klarer å spare hår før jeg går lei og nakken blir for varm.
  jeg har egentlig litt lyst på dreads, i allefall noen få, men jeg vet ikke, må se an litt.

  jeg er skikkelig nervøs for alt det bil-tullet, for jeg kjører fortsatt automat bare, og jeg liker ikke å kjøre det engang. nå skal vi snart begynne å se etter bil, for jeg blir jo 18 til våren. jeez. tida flyr.

  jeg gruer meg til ansvaret jeg får i fanget i 18-årsgave.

  jeg smilte faktisk da jeg så kommentaren, haha x)

  så koselig, en frisør i kjelleren? jeg må tenke på den ene kaizers-sangen, eeh, mann mot mann?

  tjolahopp! :)

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke helt hva som er høstens greie for meg jeg, men jeg tror jeg skal kjøpe meg en skikkelig stiiiilig jakke fra vero moda...såååå, satser på at kewle ting er høstens greie for meg (8) Jarra. Haha, jeg har ikke tenkt å bli sånn som liket (søk opp lik på nettby)...hun er seriøst overdrevet. Hu og ei anna saiko dame har starta på levanger vgs nå. Virker ikke helt gode i toppen noen av dem. (hu andre heter aki på nettby...check them out and you'll understand what i mean)

  Stil schmil, sier jeg bare...hvordan kan man egentlig bli fanget av en kleskjede anyway? Kan man egentlig bli fanget av noe sånt uten å egentlig bare tro det selv? For det er jo når du selv tror du er fanget, at du faktisk blir fanget. Uum, i det filosofiske hjørnet i dag ja.

  Hah, i shall not powder my head. Da kommer det iallefall til å gjøre vondt.

  Haha, rocking line ass! \m/

  Ooo, det er så herlig med heeelg! Jeg kan faktisk sove. Også har jeg tenkt å prøve å gjøre unna noen lekser. I dag meldte jeg meg faktisk firvillig til å holde et foredrag om russland på 1700-tallet. Det er ikke så ille som det høres ut som. Historielæreren vår er litt sånn "vi tar litt foredrag her og der, og dere får vurdering på det", så da er det egentlig bare å bli ferdig med det...dessuten så tror jeg hun ser at folk faktisk vil gjøre en innsats i faget når de er litt frampå når det gjelder slike ting. Gad, jeg blir skikkelig nerd i år.

  American Psycho, har du lest den? Norsklæreren min anbefalte meg faktisk å lese den til særemnet. JEg er ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om, men jeg skal iallefall ha med parfymen, og et par bøker fra nyromantikken. Tenker jeg skal skrive om hvordan sinnet til karakterene i bøkene blir framstilt...det litt psykologiske, if ya know what i mean. MEN problemet er jo det at biblioteket faktisk ikke er åpent i mårra, fordi det fortsatt går etter sarva sommertider. Så da får jeg verken lest til særemnet eller funnet noen bøker jeg kan bruke til historien. Og i historien har jeg foredrag på onsdag, så det hadde jo vært veldig fint å skaffe seg no stoff nå. Jaja, jeg får bare gjøre leksene til tirsdag og onsdag nå istedenfor...så jeg har mye tid da lizm. Why do I tell u all this? Du synes sikkert det er sdkikkelig gørr å høre på. Jaja, håper du overlevde kommentaren. Talast!

  SvarSlett

sympatiske fisk