tirsdag 18. november 2008

brannsår

Jeg har kjøpt meg nye sko, og de ser slik utSkjørtet mitt revna på bussen på vei fra Lucy,
og heromdagen hekta jeg det fast i en brannslukkerUllgenser strikket av mamma og yndlingsskjørt;
høstens beste antrekkNervøst marsvin


4 kommentarer:

 1. Heimann! De skoene var skikkelig kule! Det overraska meg litt at du har kjøpt puma-sko, men jeg digga dem skikkelig ass. Najs farge!

  I dag har jeg hatt fagskriving i politikk og menneskerettigheter. Dvs. jeg er ferdig med prøvene for denne uka! Religion i går og PM i dag. Herlich! :D Og jeg har fått igjen et par innleveringer og prøver nå i det siste, og, unnskyld for at jeg skryter, men jeg fikk 6 på Hamlet-teksten og på prøven i samf.øk! Sånn, da er jeg ferdig med skrytinga.
  (over til sytinga?)
  Gad, jeg har vondt i magen

  Jeg klarer ikke å slutte å høre på Yes we can-sangen. Litt merkelig å få en tale på hjernen kanskje. Men det er jo en sang da...du burde siriøsly høre den. Søk den opp på youtube(Y)

  HEY! Jeg har også funnet igjen kameraet mitt! Og mobilen. Klaske. Kameraet mitt lå mellom senga og veggen...for en merkelig plass...det var liksom pressa mellom madrassen og veggen. Ikke akkurat der jeg leita først.

  Oioi, nå synes jeg folk skal slutte å kjøre opp her! Jeg liker det ikke ass! MILJØSVIN! evt. smarte mennesker som kjører opp mens dere enda bor hjemme. Hm

  Ja, det er kjedelig å gjøre ting man ikke vil gjøre! Krever viljestyrke jeg ikke har. I dag gidder jeg bare ikke gjøre noe ass. Jeg burde det though.. prøve i 6 kapitler i historie kanskje. Kunne vært en tanke.

  Har dere sånn diing doong når middan er ferdig? Haha! Ser for meg mora di står og ringer med ei bjelle når middan er klar.

  Have you been at lucys place this weekend or something? Did you have fun? :D

  SvarSlett
 2. Det er fascinerende hvor lange svar du får på bloggen din. Dette er relativt kort.

  SvarSlett
 3. Hey, bra du har innsett at merke er carebear! Så lenge noe er fint (og ikke alt for dyrt), synes jeg man kan kjørpe det.

  Men du trenger ikke å kjøre bil hele tiden selv om du har lappen liksom. Skader ikke miljøet å faktisk ta lappen. Noen ganger har man behov for en sjåfør!

  Flytter jobben til Sandefjord?:O Betyr det at du må stikke helt dit every frikkin day?

  Ikke så mye mer å si egentlig. Det er dritmasse snø ute!:O

  SvarSlett
 4. jeg var faktisk frisk fra mandag til nå, men jeg tror jeg er i ferd med å bli sjuk igjen. jeg er hvertfall hes og slikt. kanskje ikke helt restituert fra sist jeg var syk.

  -da synes jeg at du er heldig at du slepper jantelagen. for.. den er her hos meg.

  -Å. photshoot med meg selv kjenner jeg til. det er gøy. jeg har en del bilder av meg selv på kameraet jeg ikke har lasta inn enda, blir nok en skikkelig ego-blogg snart. jaja, må til det også. (bildene dine var forresten kjempefine)

  -jeg er helt enig :D :D jeg føler meg så barsk når jeg har blåmerker og sår og sånne ting. jeg kan ikke beskrive det.

  -å, blader er så kos. jeg pleide å bla gjennom NME før i tida, men det gir meg litt ubehagelige assosiasjoner til gamle dager, så jeg lar det være. jeg gjorde det på torsdag, og fikk lyst til å legge meg ned på gulvet i fosterstilling.. ikke en bra ting.

  -jeg vil foreslå at du bruker noen dager på trikken til å studere mennesker, og fundere på hva de gjør der. hvor er de på vei? hvor kommer de fra? hvordan har livet deres vært?

  -jeg skulle ønske jeg hadde marsvin. og jeg skulle ønske jeg visste hva jeg skal tegne.

  -SLIPKNOT VAR SÅ BRA!
  Jeg var der med mine gode kompis, André, og jeg har likt slipknot siden.. 7-8 klasse. De har.. "hjulpet" meg til å bli den jeg er, til å bli mindre aggressiv og jævlig å ha med å gjørra. I tillegg så bare elsker jeg musikken deres.
  Jeg kan ikke beskrive det, men noen ganger, som den helga, så hadde jeg mest Tori Amos og Slipknot i ørene. Fantastisk kombinasjon, forresten. Kontraster er en fin ting.
  Og jeg visste forresten også at en del av disse fjortenårige "emo"kidsa skulle på den konserten, så jeg grua meg ikke så stort. vel, det var en del skumle metallere der i slutten av tenåra, you know, rundt 20? men det var en mandag, så de færreste var fulle.
  moshcirclepitsene var litt skumle.
  og wall of death'en.
  andré og jeg holdt oss unna de og sto og småheadbanga litt på avstand.

  huhei, beklager det tok litt tid før jeg svarte. jeg.. vet ikke hvorfor det tar slik tid, jeg mener, jeg gjør ikke akkurat noe på fritida. :/

  puss!

  SvarSlett

sympatiske fisk