tirsdag 18. november 2008

brannsår

Jeg har kjøpt meg nye sko, og de ser slik utSkjørtet mitt revna på bussen på vei fra Lucy,
og heromdagen hekta jeg det fast i en brannslukkerUllgenser strikket av mamma og yndlingsskjørt;
høstens beste antrekkNervøst marsvin


3 kommentarer:

 1. Heimann! De skoene var skikkelig kule! Det overraska meg litt at du har kjøpt puma-sko, men jeg digga dem skikkelig ass. Najs farge!

  I dag har jeg hatt fagskriving i politikk og menneskerettigheter. Dvs. jeg er ferdig med prøvene for denne uka! Religion i går og PM i dag. Herlich! :D Og jeg har fått igjen et par innleveringer og prøver nå i det siste, og, unnskyld for at jeg skryter, men jeg fikk 6 på Hamlet-teksten og på prøven i samf.øk! Sånn, da er jeg ferdig med skrytinga.
  (over til sytinga?)
  Gad, jeg har vondt i magen

  Jeg klarer ikke å slutte å høre på Yes we can-sangen. Litt merkelig å få en tale på hjernen kanskje. Men det er jo en sang da...du burde siriøsly høre den. Søk den opp på youtube(Y)

  HEY! Jeg har også funnet igjen kameraet mitt! Og mobilen. Klaske. Kameraet mitt lå mellom senga og veggen...for en merkelig plass...det var liksom pressa mellom madrassen og veggen. Ikke akkurat der jeg leita først.

  Oioi, nå synes jeg folk skal slutte å kjøre opp her! Jeg liker det ikke ass! MILJØSVIN! evt. smarte mennesker som kjører opp mens dere enda bor hjemme. Hm

  Ja, det er kjedelig å gjøre ting man ikke vil gjøre! Krever viljestyrke jeg ikke har. I dag gidder jeg bare ikke gjøre noe ass. Jeg burde det though.. prøve i 6 kapitler i historie kanskje. Kunne vært en tanke.

  Har dere sånn diing doong når middan er ferdig? Haha! Ser for meg mora di står og ringer med ei bjelle når middan er klar.

  Have you been at lucys place this weekend or something? Did you have fun? :D

  SvarSlett
 2. Det er fascinerende hvor lange svar du får på bloggen din. Dette er relativt kort.

  SvarSlett
 3. Hey, bra du har innsett at merke er carebear! Så lenge noe er fint (og ikke alt for dyrt), synes jeg man kan kjørpe det.

  Men du trenger ikke å kjøre bil hele tiden selv om du har lappen liksom. Skader ikke miljøet å faktisk ta lappen. Noen ganger har man behov for en sjåfør!

  Flytter jobben til Sandefjord?:O Betyr det at du må stikke helt dit every frikkin day?

  Ikke så mye mer å si egentlig. Det er dritmasse snø ute!:O

  SvarSlett

sympatiske fisk