torsdag 8. januar 2009

& sen blev jag sjuk & blev den skugga du ser nu

6 kommentarer:

 1. brillene mine har sort innfatning og kommer maks om to uker.
  who killed amanda palmer er en utrolig bra start på dette året, fuckings therapy.

  norsken blei utsatt til mandag.
  jeg fikk fire på hisfil, men den tells ikke for meg, jeg har vært på begge prøvene og fått 5. og ja, jeg leste ikke på de 70 sidene ass.

  jeg sliter å skrive med blekkpenn, fuck venstrehånd!

  cheerio, camillz!

  SvarSlett
 2. Dette er tidenes beste låt.

  SvarSlett
 3. veit du hva. jeg klarte ikke å stå opp i dag, jeg.

  hm, jeg har ikke lest den. men haha, alkohol ja. jeg er ikke overraska. men alle bøkene hans handler absolutt ikke bare om alkohol. hasj, kanskje. neida. men noen. han er jo litt...alternativ. 23-salen handler om da han jobba på lier sykehus og hvor jævlig det var der. så jeg tror han har skrevet litt forskjellige bøker. egentlig. men jeg håper du finner ut at du liker noe av det hvertfall. for jeg elsker fyren :D

  SvarSlett
 4. ånei. ånei. ånei. nå var jeg logga på med venninna mi sin bloggkonto. sårri. det var jeg som skrev det der. hahah

  SvarSlett
 5. HELLO OSLO!

  Nå er det egentlig for lenge siden du skrev forige kommentar til meg at jeg kan svare på den (UNNSKYLD!), menneh...kan vel sånn delvis prøve likevel.

  Jeg har faktisk ikke vært på noen butikk (bortsett fra matbutikker da, of kårss) etter jul, så jeg vet egentlig ingenting om januarsalget. Jeg har gavekort jeg også da, så egentlig burde jeg utnytte det nå. Få igjen mest mulig for det lizzzzm.

  Jan Zahlllll! Kewlt! Håper den boka slår den sinnssykt dårlige boka jeg leser nå. Og den er fankern meg på 570 sider! Jeg piner meg gjennom den! Haha, men jeg begynte på den i sommer da, så jeg har vært litt treig...men så har jeg lest ganske mange bøker i mellomtiden. Greit, Dan Brown er ikke akkurat min favorittforfatter, men jeg trodde ikke han sugde sååå jævlig.

  Greia er ikke å legge seg tidligere, men å stå opp tidligere. Man kan ikke sove til man våkner. Neineinei! Man må sette på vekkerklokka til 9 og stå opp rundt 10. Hvis ikke ødelegger man hele dagen. Bedre å være våken på mårran enn kvelden, right?

  Nå skal jeg gå for å gjøre norsk....eller se på tv...eller lese aviser på internett og bli sur på media. Idunno...

  SvarSlett
 6. åh, pink floyd er så fint. sånn ca det fineste jeg veit om. når jeg blir rik skal jeg kjøpe meg pink floyd lp-er.

  SvarSlett

sympatiske fisk