mandag 9. februar 2009

å ikke vite hvor dypt havet erc l e a r a s w i n t e r i c e
t h i s i s y o u r p a r a d i s e


2 kommentarer:

 1. Heisann! Har litt problemer med nettet her i det nye huset. Eller, for å være ærlig har vi ikke nett. Akkurat nå har jeg funnet meg et random nabo-nett å snylte på. Det er veldig dårlig signal og sånt da, men det funker sånn en gang i blant. Det er derfor jeg ikke svarer på kommenteren din før nå.

  Ouch, det hørtes litt pain ut å sove så lite. Har det blitt mer søvn i det siste da eller? Morsomt å jobbe så mye?

  JEG HAR FÅTT BREV!! Men jeg glemte å takke *flæww* Kan du tilgi meg? Den kolasje-tingen var jo bare superkul da! Ble skikkelig glad da jeg åpna den! TUSEN TAKK!

  Skal sende den nye adressa på melding, jeg. Kan jo ikke sende ut sånn info på nettet. VIIK! Vedder på at det allerede står her fra før. Dessuten er jo alle pcne her überinfisert av virus, så infoen kommer sikkert ut uansett. Haha.

  Den nye skambankt-cn!!! den har jeg ikke hørt en gang (eller, hørt et par sanger som har gått på radioen bare). Er den bra?

  Denne og neste uke er helt forjææææææææææævlig, og jeg har det egentlig pisstravelt akkurat nå. Men religion er så kjeeeedelig! Det er alt det andre også. Føler meg nesten litt utbrent. Og holder på å bli syk. Og var hos tannlegen i dag. Og hey, vi fikk russeklærne i dag! En positiv ting som har skjedd! Og alt passa og så faktisk fint ut, så da ble jeg glad. Russegenseren er sinnssykt herlig å ha på btw! Dæjli flis inni<3<3<3hjarthjart

  How you doin'?

  SvarSlett

sympatiske fisk