søndag 5. oktober 2008

A guide to love, loss & desperationTittel: En nokså lang bildeblogg


Undertittel: Kjoler for 50 kroner


Tittel 1; Vi har alle våre blomsterbilder.
Tittel 2; God frokost.


6 kommentarer:

 1. Oioioi! Najse bilder fra Danmark! Ser jo ut som om du har vært i syden, nesten. Bortsett fra at det så litt kaldere ut da. Det ser altså ut til at du har hatt en fin høstferie, am I right? Og ej, har du farga håret? Du får sende meg bilde på smn, for jeg så det ikke så veldig godt på bildet der.

  SvarSlett
 2. åååååå
  jeg vil til danmark! jeg har hatt så lyst til å dra dit kjempelenge! dit, og sverige!
  studere nabolanda våres, jeg innbiller meg stadig at det er vakrere og sånn der enn her.

  og takker for varmende ord! jeg håper også at orda vender tilbake.
  jeg nøyer meg med bilder foreløpig.
  jeg er helt enig, bilder kan si så mye! noen ganger mer enn ord.

  kanskje jeg burde lage en bildebok.
  sånn som en blogg.

  SvarSlett
 3. du har nok rett. det er bare at jeg er så vant med norges land i forhold til sverige og danmark at jeg anser de som mer 'eksotiske'.

  joda, jeg har vært i sverige. ikke VÆRT i sverige, lissom, men jeg har jo tatt strömstad-ferja og vært i liseberg og göteborg.

  jeg har vært i skagen i danmark en gang også, jeg synes det er uhyre vakkert i danmark. jeg forestiller meg at det må være fint å ha et sånt murhus og en skrivemaskin..

  hmm, jeg skjønner hva du mener. det er noen dansker her i stokke som har en utrulig rar dialekt og er nesten uforståelige når de sier hva de skal ha.
  jeg spør om de skal skjære opp kneippen sin to ganger hver gang, for jeg er aldri sikker på om de sa det eller ikke...

  jeg har så lyst til å bli god til å fotografere og reise rundt i verden.
  jakte på inntrykk får en ny mening.

  :)

  SvarSlett
 4. javisst, javisst.
  jeg tror det er egentlig det jeg vil. å ikke bli noen ting, bare.. bo i et hus og gjøre ting jeg vil. skrive. ta bilder. renovere gamle hus, male, kjøpe møbler på loppemarked, drikke te og kaffe, snakke med gamle og nye fjes, spise kjeks i høstmørket og lese bøker...

  jeg er helt enig. når man er på ferie blir ting så mye enklere. ting virker forståelig, ting klarner litt, kanskje fordi du får det som plager deg på avstand.
  sånn var det for meg i tyskland i sommer.

  såklart! et bokbytte! en fantastisk idé. så kan du eventuelt skrive litt baki min bok om den siden jeg mangler ord, og så kan jeg gi deg et bilde eller to.
  (dette krever et smilefjes); :D

  jeg er også sånn med klær. å, ja.
  men jeg er flink og gir ting til fretex, da. kaster ikke noe. dét er synd og skam, det.
  jeg har vel egentlig sko, ifjor overlevde jeg faktisk med vans eller converse med ullsokker i, og gummistøvler. det var slik en teit vinter.
  men i år har jeg vakre lærsko (hvem skulle tro at jeg kjøpte lærsko etter at jeg har mislikt det i flere år) så jeg tror jeg klarer meg. dessuten er det plass til ullsokker i de også. det er essensielt.

  jeg er også en jævel til å bryte avtaler. især avtaler med meg selv, løfter og slike ting.
  faen, det er så håpløst. selvdisiplinen min er lik null.

  jeg holdt på å si, drøm hardt, men jeg husker ikke, er det fra den? iallefall fikk du meg til å tenke på den. så.
  drøm hardt!

  SvarSlett
 5. Øhm, sårri, men msn klikka totalt, og nå klarer jeg ikke logge meg på igjen. Teit! alt takket være KÅRE DÅRRRIIISSS!

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg kjeder meg. Hva med deg?

  I mårrest våkna jeg og hadde helt sinnssykt vondt i ryggen. Er det et tegn på at man begynner å bli gammel når man får vondt i ryggen av å sove for lenge? Kanskje er det et tegn på at senga mi er dårlig. Men så får jeg vondt i ryggen av å sove i nesten alle slags senger. Med mindre de er steinharde, da går det bra. Men da er de vel ikke så behagelige ellers. Nok om det.

  Jeg vet ikke helt om jeg hadde noe mer å si. Jo, hvor ble det egentlig av din klassetur? Hvorfor var du ikke på klassetur, maaan?! Det er vel kanskje mest vanlig for allmenn...men i fjor var faktisk den ene påbyggingsklassen på tur også. Veldig fintfintfint. Får fri en hel uke fra skola for å ha det moro.

  Jeg vil også til Danmark, for der har jeg aldri vært! Det er litt ille. Mamma og pappa kjenner noen pips som har et sommerhus ved en eller annen strand i Danmark (det er litt hard to believe at de faktisk har kritthvitse sandstrender i Danmark!!)som vi får lov til å låne. Jeg prøvde å overtale mamma til at vi kunne dra dit i sommer, men neida, for dyrt. Vi hadde ikke råa til å dra til Kristiansand heller da, så jejeee...Fattig pips med store lån og et hus vi ikke får solgt samtidig som det er finanskrise i verden. Jay, bra timing, folkens!!

  SvarSlett

sympatiske fisk