lørdag 21. juni 2008

på randen

Nå har jeg fylt en hel 45 liters-sekk med klær og andre nødvendigheter som flåttpinsett, myggspray, dorull, antibac og kortstokk. Soveposen henger på utenpå, luftmadrassen som er supertynn må jeg bære, sammen med posen som innehold; sort skjørt, hvit topp, pensko og en bok. Og selvfølgelig billettene til Hove.

I dag gjorde jeg noe så kommersielt som å være på VG-lista topp 20. Kaizers Orchestra, Ida Maria og Knutsen & Ludvigsen. Klart jeg måtte gå. Ida Maria er verdens beste skrikejente på scenene og har en veldig fin hatt. Kaizers Orchestra stod stille mens VG kjørte en eller annen intro-greie på skjermene, og var det første bandet som spilte en stund. Ompa til du dør, Bak et Halleluja, Sigøynerblod og 9mm. I hvert fall som jeg husker.

Nå begynner sommeren, med regn og det hele. Jeg drar i morgen 11.40.

Forresten
schools out for ever

1 kommentar:

 1. Najs ass. Campinglivet er...skulle til å si herlig, men jeg vet ikke helt. En natt er iallefall moro.

  Asså, man sier aldri nei takk til Kaizers! Spesielt ikke når det er gratis.

  Åja, det var det jeg glemte ja. Men vi må vel unne oss å gjøre noen ting som koster penger da. JEg er ikke helt blakk heller. Spesielt ikke nå som jeg har fått enda en vaskejobb.

  Hvilket bryllupp er det egentlig snakk om her?

  Neinei, det ble ikke så mye fint og bra her heller. Men mohahaha, lykke til med en lang busstur til..øh, Arendal? Nei, jeg vet ikke helt hvor hove er jeg:$ Borti der et sted iallefall. Sikkert en lang busstur...eller biltur. Skal du og Lucy dra dit sammen eller? Sånn reise sammen lizm? Have fun iallefall! Selv om du sikkert ikke ser dette før du kommer hjem igjen.

  All the best, Ragga

  SvarSlett

sympatiske fisk