tirsdag 3. juni 2008

å våkne opp med samme tanker som dagen før

Avhengighet;
www.weffriddles.com
Jeg tenker på det hele tida. Det tar over dagen. Som da jeg hadde sittet ved en strikkemaskin hele dagen; etterpå hadde jeg følelsen av
strikkemaskinen i meg. Jeg visste hvordan garnet skulle ligge, hvordan det skulle settes på for å få det til, og hvorfor det ble sånn. Nå tenker jeg bare på hvordan jeg skal løse gåtene, hva som er sammenhengen, hva som er nøkkelordet.Jeg kunne vært ute i sola. Ligge og døse og høre på musikk. I stedet drar jeg ned rullgardinen og løser gåter.

Dessutenmå jeg snart stemme gitaren min, for jeg har fått en slik fin bok at jeg stemme gitaren og spille litt.

Og masse annet rart fikk jeg, prikkete ting, esker, sko.

Elisabeth lagde kveldens gavepapir, sett fra et tre sider:


Og dagene er varme, selv med skyer. Solbrent, i nakken.
Og, jeg har kjøpt meg kokosparfyme. For tenk de selger det på Body Shop!
Til sist: siden dette begynner å ligne mer og mer på en bildeblogg i det store og det hele;

pennehår


Oh, nobody knows
Why some are born
With empty holes
Like twisted souls

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Fuglene var teite. Men jeg overlevde dem jo ! Jeg vifta litt med skjorta til mamma og så forsvant de. Skrikende.

  Rosebusken min vokser skikkelig, jeg ser den praktisk talt vokse, forskjellen fra morran og ettermiddagen i dag var slående. Må snart spelle litt musikk for dem igjen. Noe Beatles må jo få dem igang, huh?
  Og Seigmen. Er ikke så lenge til jeg skal se dem nå.

  Jeg er helt enig ! Klær er klær, men Ellos er ganske stusselig egentlig. Jeg synes BikBok er fælt, og jeg går aldri inn der. Har vært inne to eller tre ganger. Og det er lite, ass, for jeg vanker en del i tønsberg!

  Skriver du roman? Kult. Kan jeg få lese den når den er ferdig? :D Jeg liker å skrive selv, er bare synd skrivesperra har tatt meg og jeg ikke klarer å bli ferdig med noe jeg begynner på. :C

  Kompani Orheim var jo nesten fantastisk! Jeg synes den var utrolig flott, bedre enn Mannen Som Elsket Yngve på mange sett. Men de er jo to helt forskjellige bøker, i grunnen. Den ene er jo ungdomstid og finne seg sjøl, den andre er jo om å hate og elske en forelder på samme tid.

  Har du lest Beatles? Hvite niggere? Hvite niggere er bra, mann.
  Jeg er skikkelig i slaget nå, skal lese Stormfulle Høyder, sa jeg det? Malin, ei venninne av meg (tror jeg, håper jeg), sa jeg skulle lese den. Og jeg hadde tilfeldigvis kjøpt den på loppemarked i en fantastisk flott og vakker utgave på norsk.
  Den er mørkeblå, har gullsnirkler over hele seg.

  Blomstene mine! Blomstene mine !
  Jeg liker blomster. Når jeg blir voksen og flytter vekk herifra til herskapshuset mitt i skauen, så skal jeg ha masse potteplanter på balkonger og verandaer, rosebusker og prestekrager, lupiner og løvetann! og tomatplanter.
  jeg har to stykker nå, håper det blir noe godt til salatene til sommeren.

  vi snakkast, lykke til med joggings og roman! din flinke jævel : )

  SvarSlett
 2. h00la.
  jeg er ikke så kjempe lur, selvom pappa sier det noenganger, for at jeg skal bli glad.

  JEG vet hva du kan gjøre for å fylle dagen, DU KAN SY EN BÆREPOSE (pærepose) til meg med en HVAL på! Jeg betaler deg selvsagt. :D
  Det trenger jeg skikkelig, ettersom jeg handler så mye. hihi.

  Hmm, har ikke noe blan B.
  Det får bli kunstsenteret. Håper skikkelig at jeg kan 4ewah være venn med deg og græggi. 4ewwahewah.

  Så mye fine ting du har fått til bursdagen din da! :D
  og så kult papir, amazing.

  jeg orker skikkelig ikke være sosial for tiden, jeg bare låser meg langt inne i et hemmelig sted, og sier nesten ingenting.

  Hvordan er du for tiden? Du må også JA fylle dagene med å stemme gitaren din. og ta bilder og legge dem ut på nettet. Det er et fantastisk tidsfordriv, må du vite.

  Har du forresten hatt noen eksamner eller? siden dette er liksom avgangsåret ditt? (avgangshåret) Du skal skrive en bok.

  mange sommerklemmer fra asosialelussilure.

  SvarSlett
 3. PS! få på deg litt mer svart sminke da, du har en skikkeligk bra nese for det. `GJRØ DET

  SvarSlett
 4. sverige er kult, de snakker så pent der, og jeg tror generelt at de har det bedre og kulere enn oss der.
  er trist jeg er der altfor sjelden.
  en dag så må vi stalke Johanna Öst, jeg har adressa hennes og støff !

  ja ! det er noe med det å lese om dop, altså. i hvite niggere ble jeg helt med, og det faktum at jeg aldri kommer til å oppleve det (ikke planlagt det anywho)gjør det utrolig fascinerende å lese om.

  jeg tar utrolig mange blomsterbilder. jeg har sikkert over 300 blomsterbilder på dataen min. jeg er litt fascinert av kronblader. en mann i tyskland spurte om jeg var spesielt interressert i insekter og blomster, siden ejg gikk rundt i kolonihagen med kamera og stod og tok masse bilder av alt. sammen med ei venninne, da, men ho skjønte ikke tysk, stakkar.

  bading er gøy! men jeg flasser så på ryggen, for jeg var så solbrent forrige uke, at alt er bare ekkelt på ryggen. jeg har aldri flassa så ille, det ser ut som om jeg går fra hverandre!!

  skal du til lucy, eller ? på uf? skulle ønske jeg var det, dele meg i to lixm. men jeg skal på wood da, det blir sikkert like kult, om ikke mer 'enestående', kinda. du skjønner det sikkert ^^
  du får det nok konge med lucy! jeg savner å leke med henne, neste år flytter ho til tønsberg, da ser jeg nok mere til ho. er nærmere meg det, serru.

  bloggen min ble altfor lang. jeg ble skremt selv hvor lang den ble. men men. får ta en kort en seinere.

  jeg har ikke skole at all jeg, skal bare stikke innom på skolen på torsdag, si hei og hadet, og forsvinne vekk til ferie.

  jeg gleder meg til glasgow. jeg gleder meg uhyre til å med vilje ikke pakke masse klær så jeg blir nødt til å kjøpe noe der :D og musikk. jeg må tenke litt på hvilke cder jeg kan tenke å investere i, som jeg veit er vanskelige å få tak i norge.

  alt går greit, nå. etter noen timer med pumpkins og jokke, og billy talent, så.
  håper du har det bra?
  huhei, vi pratast : ))

  SvarSlett
 5. Åkei, du er sikkert hos Lucy nå, men ju vill si dis wenn ju ar bækk. Jeg føler meg litt slem som bare plutselig bestemte meg for å ikke joine til Larvik. Og akkurat nå sånn fikk jeg liksom veldig lyst til å dra, for jeg orker ikke å være hjemme i hele sommer, mann!Også har jeg spart en del penger fra vaskinga, sånn at jeg jo egentlig har råa til å reise nedover. Nå håper jeg for all del ikke at hele turen har blitt avlyst og at dere har laget dere andre planer. For da tror jeg seriøst jeg begynner å grine her, key? Sese, jeg har laget en fin liten reiseplan (du er sikkert mest interessert i grenlandsekspresstidene. Men husk at dette går litt ut i uka etter vi EGENTLIG hadde planlagt å reise. Håper det funker!

  Trondheim – Oslo buss lavprisekspressen
  08.07.08 kl. 23:00 fra trondheim. I Oslo 09.07.08 kl. 07:30
  Kr. 149

  Oslo S – Steinsholt buss Grenlandsekspressen
  09.07.08 kl. 10:00 fra Oslo S. Steinsholt 09.07.08 kl. 11:40

  Steinsholt – Oslo S buss Grenlandsekspressen
  Tirsdag 15.07.08 kl 05:30 fra Steinsholt. I Oslo 15.07.08 kl. 07.15

  Oslo S – Trondheim tog nsb
  Tirsdag 15.07.08 kl 08.07 fra Oslo. I trondheim 14:48
  Kr. 199

  Nå får jeg liksom tog ene veien og buss den andre. Litt herlig med tog da. VÆR SÅ SNILL, SI AT DET PASSER! (tror jeg kopierer samme reiseplan til Loochy åsså. Me talast!

  SvarSlett
 6. Fotogen ja. Hah, that's meh.

  Jeg kjører faktisk veldig skjelden bil! Aj æm såw prævd (da mener jeg at jeg nesten aldri sitter på når mamma eller noen andre kjører bil).

  Jeg er litt trøtt nå jeg. Er du trøtt? I går hadde vi en skikkelig koselig avslutning på skola. Guttene (mhm!) hadde bakt kake! Amazing. Og vi hadde satt sammen pultene sånn at det ble flere små bord. Vi oppsummerte året. Sa hadet bra til Natalia. Natalia snakka. Natalia ble trist. Det var koselig og trist. Har du hatt en fin avslutning? hos deg var det nå i det minste en real and final avslutning!!! Scary!

  Håper det blir fint vær når vi er hos Lucy da. Finere enn nå azz.

  SvarSlett

sympatiske fisk