søndag 20. juli 2008

å telle stjerner

er like umulig som å telle alt som oppleves på festival. En liten del av stjernehimmelen har jeg bevart på skjørtet mitt, men det meste av den svever i det store intet. Å skrive en lang beretning om festivalen går ikke, så jeg skal nøye meg med å nevne at å møte koselige mennesker overalt hvor jeg går og være på konserter er noe av det beste jeg vet.


Og en spesiell takk til Lucy, som har vært med meg på festivaler og som er en fantastisk venn.Jeg elsker ikke mye, men jeg elsker festivaler.

2 kommentarer:

 1. Hellåw! Jeg husker ikke helt hva du skrev i kommentaren min, og jeg gidder ikke å sjekke. Hmhmhmmm. Skal du til sverige nå? Øy,i dag? Du og? Hvorfor drar både du og Lucy til Sverige på samme dag? Og hvorfor har ikke vi nok penger til å ha en hytte...eller i det hele tatt reise på ferie. Det er litt trist. Gasj, nå ble jeg litt deppa...siden jeg har nada å se frem til. Ingen sydentur. Vet ikke en gang om jeg og AK drar til Sverige. Rævva. Og jeg gidder bare ikke finne på noe med noen. Det er liksom ikke no gøy å gjøre uansett.

  Velvelvel, var ikke det en koselig kommentar? Have fun in Sweden!

  SvarSlett
 2. Stilig blogg du har, Camilla!
  Du har noen fine betraktninger og jeg beundrer deg for din fine bruk av bilder i bloggen. Har noe å lære der, er nok litt for glad i tekst :)

  Uansett, jeg fant deg på fjesboka, så vi snakkes, vet du.

  Ha ein ven sumar vidare!

  Hilsener fra Telemar

  SvarSlett

sympatiske fisk