søndag 6. juli 2008

å være fremmed i eget landBildebloggtittel: Vestlandet

Befolkningen på Balestrand: et pinnsvin


Her satt min mormor og slikket i seg ferske egg, før hun ble tre år og flyttet derfraTrær er til for å klatres i; av kusineLine og meg

Her bodde mormor, gammel prestegård

Husker er til for å svinge seg i, Tarzan-Leif

Jeg ligner i hvert fall IKKE på Lucy

3 kommentarer:

 1. Omg, så fint det var der! Balestrand...er det ikke der sygna vgs ligger? Eller i nærheten? Anyway: hadde du en fin tur? Det har jeg helt glemt å spørre om.

  SvarSlett
 2. heii, så koselig at du hadde lagt ut et bilde av meg mens jeg kjører bil. kjempe kewz

  SvarSlett
 3. Nå skal jeg bare svare sånn veldig fort her, for snart sitter jeg på toget på vei til Tr.heim. Iiih. Når jeg sitter på lavprisekspressen på vei nedover, er jeg glad og fornøyd. Det verste er egentlig før der. Sånn komme seg på toget, komme seg ut av toget, vente i en times tid, få bagasjen inn i bussen, finne en BRA plass i bussen. Æsj, jeg håper det er veldig få personer som skal ta den bussen. For jeg vil sitte øverst, fremst. Så kan bussen kjøre i vei, og jeg kan ha det fint. Lese, høre på musikk, sove.

  Og ja, synga vgs er vel en kristen skole. Jeg kjenner et par folk herifra som går der/har gått der serru(Y) Også hadde jeg bare hørt om Balestrand i forbindelse med det.

  Bussen min kommer fram på Oslo S til klokka halv åtte på mårran, så du trenger definitivt ikke å være der da. Grenlandsekspressen går jo ikke før ti, så er du der halv ti eller noe sånt, er jeg mer enn fornøyd. Mat har jeg ikke behov for, for det har jeg med nok av selv. Og er det nå sånn at jeg blir dritsulten i oslo, så er det uansett ikke så lenge til vi er hos Lucy.

  Det blir mye venting på meg ass. Jeg har med meg to bøker. Redd jeg kommer til å lese ut Wizzard's First Rule. Det blir egentlig veldig trist. Jeg tenkte å spare på boka til turen, men nå er det bare sånn 200 sider igjen eller noe. Snufs. Men jeg har med litt Are Kalvø og da. Bare at den ikke er så moro.

  Haha, ja, jeg svarer virkelig på denne kommentaren superfort.

  Og naturen der var rålekker:O Har aldri vært neddi der jeg. Vel, har vært i Bergen liksom, men nesten bare i byen. Er faktisk fint der og da...Iallefall fra fløyen.

  Men nå må jeg stikke. Snakkes i mårra tidlig!

  SvarSlett

sympatiske fisk