tirsdag 30. desember 2008

å falle igjennom
6 kommentarer:

 1. oj. håper ikke du falt igjennom. så litt sånn ut på det siste bildet. da jeg var liten stod jeg alltid på skøyter på et sånt stort vann hvor folk drukna av og til. skjønner ikke hvordan jeg turte det.

  men ja, haha, jeg pleier som regel aldri å rekke biblioteket jeg heller. det er irriterende. men jeg har mange bra bøker å anbefale :D

  alt av ingvar ambjørnsen for eksempel. bortsett fra elling-bøkene for de er bare teite. også elsker jeg jens bjørneboe. og maskeblomstfamilien av lars saabye christensen er litt fin. den er så sær. på en fin måte. og og og himmelblomsttreet av gert nygårdshaug. den handler om en som drar til jungelen og lever med indianere. okei. nå skal jeg slutte. jeg får sikkert rekord i verdens lengste kommentar nå :p

  men du må høre nick cave syns jeg!

  SvarSlett
 2. camilla, camilla!
  jeg liker den bildeserien.

  bilder sier mer enn tusen ord, avogtil.

  godt nytt år! måtte vi sees mye mere og drikke kaffi.

  SvarSlett
 3. haha, sikkert fordi jeg ikke visste bedre, ja.

  åh, jeg skal sjekke ut! nygårdshaug er fin. ikke i utseende tror jeg, haha, men sånn i bøker. jeg skal begynne på å lese afrodites basseng nå, jeg.

  SvarSlett
 4. Haha, ja, jeg kledde meg ut som en gave. VELDIG upraktisk, må jeg si...spesielt når jeg skulle sette meg ned ved bordet og spise mat.

  Jajaja! Du må jo få sett litt Gossip Girl vettu!

  Livet som grønnsak høres ikke så verst ut nei.

  Ej, russekortet mitt må du få se ja...jeg lurer på om jeg har det lagra på pcn. Ci tar det på msn en gang. Og aprops msn - sårri for at jeg ikke kom på...eh, lørdag eller søndag eller når det var. Jeg hadde nemlig glemt at jeg skulle sitte barnevakt hele lørdag og mesteparten av søndag...og hvorfor jeg ikke har kommet noe senere? Hmmm, barnevakt i hele går også...ellers veit jeg ikke hva jeg har gjort. Det er alltid et eller annet. Sårri. Men til mitt eget forsvar: jeg har vært innom et par ganger for å sjekke om du var der da...but you waz not!

  Nå ser jeg på Olsenbanden. Det er og forblir noe av det mest geniale som har blitt sendt på norsk tv!

  SvarSlett
 5. woho!
  Nå kommer jeg og går med deg

  SvarSlett
 6. Nå fik jeg lyst til å gå på skøyter. OG godt nyttår på etter skudd Leif : D

  SvarSlett

sympatiske fisk