søndag 28. desember 2008

fight club

Glemmer Mademoiselle-stolen for en stund, og sparer til tatovering

Innfører vest og tenker på å legge bukser på hylla for godt


Ønsker meg en blåveis og en blå sekk med stjerner på

Får samvittigheten i halsen hver gang jeg tar en bit


Her trengs nyttårsforsetter så det står etter


*


hey you're such a pretty boy
hey you're such a pretty boy
hey you're such a pretty boy
you're so pretty6 kommentarer:

 1. JESS
  kjør stil her da. NICE

  SvarSlett
 2. Hey! Nice outfits! Har Du blitt inspirert av Gossip Girl? VI MÅ DRA TIL NEW YORK! Egentlig så vurderer jeg siriøsly å bare stikke til New York og studere der etter videregående. Men det tror jeg ikke jeg tør. Dessuten så er det ganske idiotisk, når jeg nesten ikke tør å bo alene i trondheim eller Bergen en gang. Bare redd for at jeg aldri kommer til å dra dit om jeg ikke bare hopper i det. Jeg er redd for det meste liksom, så jeg kan ikke stole på meg selv når det gjelder ting jeg har lyst til å ikke. Da hadde jeg kommet til å ligge under dyna på rommet mitt 24/7 (no kidding, jeg hadde faktisk det).

  Hva er nyttårsforsettene dine, høh? Bruke mindre penger?;P Det er jo en klassiker. Mitt er å...bli tynnere, bli rik og kanskjeeee...bli mindre redd? Stop being such a dependent nervous wrack! Min skjennepreken til meg selv!

  Er btw det den fine lua du snakka om på bildet der?

  SvarSlett
 3. Ønsker du deg en blåveis? En sånn man før i tryne?

  SvarSlett
 4. Ja så klart, alt for deg vettu : )

  SvarSlett
 5. jo ikke sant :P hehe

  SvarSlett
 6. Yoyoyo! Du burde prøve å se en episode av Gossip Girl...det er litt fortis, men who cares? Fjortis-ting er litt koselige noen ganger. Iallefall når de bruker kule klær.

  Ja, det var litt sånn sofistikert skoleuniformaktig. Og det er jo kjempekeewlt! Stygg lue? Hæ? Nei, den var jo kjempefin! Jeg sa fin, right?

  Ja, jeg er jo bare 18. 18 år og bo i New York? Alene? Forlatt i en stor by. Den største byen jeg har vært i har vært på liek 4-5 millioner mennesker...og i New York bor det lajk 8 millioner pipz! :O Scary!

  Må ikke på do hvis jeg ikke spiser mat, vel! :Å Dessuten lan jeg så meg sånn bedpan, som de bruker på sykehus (æsj, egentlig)

  Å gjøre verden bedre er jo alltid et fint nyttårsforsett. Hva er planen her da?

  Egentlig har jeg ingen planer om å bli rik iløpet av 2009...men planen er heller å få mer penger. Og det skal jeg gjøre gjennom å vaske masse! Woho! Dessuten har jeg tenkt å komme i god form og miste et par kilo (eller 20).

  Raclette? Er ikke det überfancy?

  Klart jeg spanderer tur! Kan ta noen år, men det blir da...en gang.

  SvarSlett

sympatiske fisk