mandag 15. september 2008

å ikke bry seg


Utdrag fra noe helt annet:Hvordan verden kunne være så nådeløs stille, visste jeg ikke. Hvordan regnet kunne forvandle seg til sommerfugler som strøk over kroppen min, visste jeg heller ikke. Visste bare at bonden fant meg fordi jeg slang ut hjertet mitt og traff døra hans.

1 kommentar:

 1. jeg likte den oppdelt. eller.
  det blir lettere å svare på den. og jeg fikk med meg alt. you know?

  jeg liker bloggen din. den gir meg lyst til å skrive ordentlig igjen. ikke sloppy sexfanfics.

  vel, jeg svarer oppdelt, un deux trois, c'est chouette!

  1. Og jeg vet ikke, penger er jævlig diskutabelt, men fakta faen er at de trengs og det er egentlig bare å ta de harde fakta og bite seg i det og..

  2. Thank you! Jeg synes den er søt :D

  3. Javeittuhva, jeg tror du er inne på noe.
  Jeg har lyst til å gi ut en blogg-bok, når du er inne på det.

  4. Svømming er dyrt når du bare "tar det innimellom", dessuten er det litt stress med buss og slikt. Dessuten har jeg kroppskomplekser og angst når jeg har mensen/får mensen. Alt er litt messed up der etter de dumme, dumme p-pillene. (beklager unødig personlig info)

  5. Jeg skjønner deg godt. Altså, okei, jeg har alltid hatt noe skole, men som i sommer, da omtrent alle folka mine var bortreist/jobba så var jeg litt aleine.

  6. Jeg skjønte halveis setninga, ellernoe, men det er greit, for høstferien min er iferd med å bli fullbooka. Det er så mange mennesker jeg vil få kontakt med for real, og jeg vil jo helst jobbe litt også? Og vel, slik gikk høstferien til.
  Jeg har ikke noe i mot det, en full høstferie gjør liksom opp for alle de dagene jeg ikke gjør en dritt etter skolen og i helgene hvor jeg bare sover. Get it?

  7. VI SNAKKES. Og du, jeg slenger på et smil, for jeg veit at du trenger et smil :D

  (har du forresten lagt merke til at bokstav-ordbekreftelsen har fått kjempemye mer bokstaver enn før? eller er de bare jeg som er paranoid, som vanlig?)

  SvarSlett

sympatiske fisk