tirsdag 23. september 2008

dagens tilfeldige radiolåtParken. Jag har varit vilsen, Lisa.

3 kommentarer:

 1. HEI. jeg husker hvem sis tur det var og sånn, men nå hadde jeg tid til å svippe og spørre åssen det går

  åssen gårre, mann? :D


  jeg savner friheten til sommeren, slottsfjellet og støff.
  jeg er så lei av skolen !

  SvarSlett
 2. Hæi Cæmillæ! Alt blir så bra med æ-er inni. Go æ!

  Jeg synes bare at hår er kjedelig uansett. ALT HÅR ER KJEDELIG MED MINDRE MAN VIL HA STYGT HÅR! Bortsett fra krøller da. Krøller synes jeg ALLTID er kult. Jeg vil ha krøller! Og frisyren din var en kul frisyre som ikke var bøgly, så der har vi enda et unntak. Men det spørs jo selvfølgelig hvem som har den osvosv. Men ja, jeg skjønnær hva du mener assa. Uansett så vokser den jo snart ut igjen? eller hur? dessuten så venner jo du deg til den, skal du sjå. Hey, du får begynne med rettetang om fallet ødelegger for deg. Det hadde faktisk vært sinnssykt kult med en sånn frisyre som du har. Spses. vis du farger håret litt mørkere!!!

  Ånei, jeg har jo nesten svart på alle spørsmålene i kommentaren din på msn. How boring. Da får jeg finne på noe nytt å skrive om.

  F.eks. at jeg ikke har noen koffert. JEg vet ikke hva jeg skal pakke. Jeg får ikke tid til å pakke før på fredag (vi drar 12 på natta), jeg har ikke vaska noen klær enda. Jeg burde vaske klær. Jeg vil ikke vaske i mårra. Tror du jeg klarer å pugge 65 sider på en dag? dvs. på til sammen fem timer eller noe sånt? jeg er virkelig skeptisk til den ass. Jeg får bare pugge veldig lite nøye. Jeg prøver ut en ny øve-taktikk, skjønner du. Skrive korte, kjappe notater, og ikke pugge så jææhæhækla mye som jeg har gjort før. Fakkings detaljer lism. Ender alltid opp med at jeg kan ting jeg ikke får bruk for, og skriver alt for mye på hver oppgave, og får en ganske ikke-super-bra karakter. Dessuten er det muliple choise. kanskje har jeg flaks?

  SvarSlett
 3. jaa, den er kjempefin!
  går på radioen hele tiden, sier bare LYTT TIL p3!!
  :D

  nå har jeg fått meg computeren min tilbake, men mailen fungerer ikke og alle sidene er sperra.
  MENTAL ISTID. suck.
  og i dag sto jeg opp klokka åtte (hvafaen?)

  nå driver jon og kevin og covrer ramones og de har spreya jordebilen helt rare farger. phett!

  jaja, du er vel p åtur nå, så ha det hyggelig på ferie!
  (fant forresten ut atj eg ikke trenger msn, fordi du og g er jo på tur, og da har jeg jo gingen å prate med. hihi)

  fajsfejs

  SvarSlett

sympatiske fisk