fredag 19. september 2008

introduksjonsblogg


Hei, jeg heter Camilla og jeg er en idiot.
Jeg har en forferdelig hårklipp, kan ikke kjøre bil og har ingen talenter. Jeg burde finne meg en diett og en ny frisør.
Når jeg blir voksen, blir jeg forhåpentligvis fornuftig.

3 kommentarer:

 1. Dust! Håret ditt var jo superkult jo! Det er en sånn hårklipp jeg alltid har hatt lyst på, men som jeg aldri har turt å prøve!!! (og som jeg garantert kommer til å se idiotisk ut med)

  Og hvorfor burde du finne deg en diett egentlig?

  Og klaske for å ikke ha noen talenter og for å ikke kunne å kjøre bil. Gad, jeg blir deppa bare av å tenke på bilkjøring...

  SvarSlett
 2. Neei, jeg vet ikke helt om jeg har husket på å si fra til deg om at jeg var med på EYP nå en gang. Kanskje jeg sa det en gang for lenge siden. Det er nå uansett ikke så viktig.

  DET VAR SUPERGENIAAAAALT! (prøver å finne på nye ting å svare hver gang noen spør meg om hvordan det har vært. ikke lett. og abolutt ikke lett å få folk til å forstå hvor gøy det faktisk har vært)

  Nå innså jeg at han ene chairen vår, som så GAMMEL UT (han var høy også. kanskje 2 meter), bare er noen måneder eldre enn meg. Jeg bare: WHAT THE FUCKING SHIT?! Jeg mener det, han kunne vært 25, også er han bare 18. Jeg tror jeg dæwwer her.

  interessant

  Jamen er det ikke kult med noe nytt da? Noe som kanskje ikke er helt deg? Skal du ha noe som er deg, må du jo ha det samme hele tiden. Og det er kjedelig.

  Og hvem er ikke ubestemmelig? Jeg endrer mening om hvilken hårfarge jeg vil ha fra dag til dag. Fra time til time, nesten.

  Joda, bilkjøring er sikkert gøy om man får det til, men så langt har jeg liksom ikke kommet enda. Æsj, fortreeenge!

  Ooo, egen fasttelefon? Kewl! Er det sånn fancy gammal? Det vil jeg ha. RØD!

  Har du sjekka ut flere jobber da? Funnet ut noe nytt om livet?

  SvarSlett
 3. Haha, og nå så jeg hvor frekt det der jeg sa om at håret ditt ikke trenge å være helt deg hørtes ut. Jeg mente selvfølgelig bare det at når jeg tenker at jeg skal ha en frisyre som er MEG, kan den ikke være så variert...hvis du skjønner. Jeg mente ikke at du var boring eller noe

  I wanna fly and never come down. Live my life and have friends around. We never change, do we? Oh no. We never learn, do we? So I wanna live in a wooden house, where making more friends would be easy. I wanna live where the sun comes out.
  Oje, dedikert til deg. Ikke random-sang-som-jeg-hører-på-at-all

  SvarSlett

sympatiske fisk