fredag 19. september 2008

introduksjonsblogg


Hei, jeg heter Camilla og jeg er en idiot.
Jeg har en forferdelig hårklipp, kan ikke kjøre bil og har ingen talenter. Jeg burde finne meg en diett og en ny frisør.
Når jeg blir voksen, blir jeg forhåpentligvis fornuftig.

4 kommentarer:

 1. 1. Det er bra!

  2. Jeg synes den filmen er kjempebra. Tror jeg så den to ganger da jeg lånte den fra biblioteket, og jeg har så lyst til å se den igjen.

  3. Svømming er egentlig ikke helt min thing. Vært min verste fiende i gym og alt siden barneskolen.

  4. Sånn avogtil er det sjukt langt, utrolig irriterende.
  Ordbekreftelse er egentlig ikke så ille, da. Luker bort de som ikke er mennesker.

  5. *host*host* Jeg har skrivi fanfics kjempelenge, min første var noe greier med Legolas yknow, men i sommer så begynte jeg å skrive sloppy sexfanfics i mangel på bedre å gjøre, og kjedsomhet og varme. Jeg hadde glemt sims2 spillet hjemme og det var ikke noe nett. Hva gjør man da? Jo man skriver om det man har hatt mest problemer å skrive om de siste åra.

  Det var faktisk en god idé, jeg vil ta utdrag fra gamle noveller jeg har skrevet som aldri ble ferdige. Kanskje de kan bruker likevel. Litterær resirkulering.

  6. Jeg har hatt det sånn i flere måneder, i tillegg når jeg er på butikken og skal kjøpe godteri på fredag, så finner jeg ikke noe jeg egentlig vil ha :/

  7. Høsthøsthøst. Jeg liker denne årstida. Akkurat passe med klær også !

  tilleggsspørsmål!
  -det er kaizers i drammen 17.oktober.
  -i wanna go.
  -jeg drar kanskje med HG
  -jeg vil dra skikkelig baaaad.

  huhei!

  6.

  SvarSlett
 2. Dust! Håret ditt var jo superkult jo! Det er en sånn hårklipp jeg alltid har hatt lyst på, men som jeg aldri har turt å prøve!!! (og som jeg garantert kommer til å se idiotisk ut med)

  Og hvorfor burde du finne deg en diett egentlig?

  Og klaske for å ikke ha noen talenter og for å ikke kunne å kjøre bil. Gad, jeg blir deppa bare av å tenke på bilkjøring...

  SvarSlett
 3. Neei, jeg vet ikke helt om jeg har husket på å si fra til deg om at jeg var med på EYP nå en gang. Kanskje jeg sa det en gang for lenge siden. Det er nå uansett ikke så viktig.

  DET VAR SUPERGENIAAAAALT! (prøver å finne på nye ting å svare hver gang noen spør meg om hvordan det har vært. ikke lett. og abolutt ikke lett å få folk til å forstå hvor gøy det faktisk har vært)

  Nå innså jeg at han ene chairen vår, som så GAMMEL UT (han var høy også. kanskje 2 meter), bare er noen måneder eldre enn meg. Jeg bare: WHAT THE FUCKING SHIT?! Jeg mener det, han kunne vært 25, også er han bare 18. Jeg tror jeg dæwwer her.

  interessant

  Jamen er det ikke kult med noe nytt da? Noe som kanskje ikke er helt deg? Skal du ha noe som er deg, må du jo ha det samme hele tiden. Og det er kjedelig.

  Og hvem er ikke ubestemmelig? Jeg endrer mening om hvilken hårfarge jeg vil ha fra dag til dag. Fra time til time, nesten.

  Joda, bilkjøring er sikkert gøy om man får det til, men så langt har jeg liksom ikke kommet enda. Æsj, fortreeenge!

  Ooo, egen fasttelefon? Kewl! Er det sånn fancy gammal? Det vil jeg ha. RØD!

  Har du sjekka ut flere jobber da? Funnet ut noe nytt om livet?

  SvarSlett
 4. Haha, og nå så jeg hvor frekt det der jeg sa om at håret ditt ikke trenge å være helt deg hørtes ut. Jeg mente selvfølgelig bare det at når jeg tenker at jeg skal ha en frisyre som er MEG, kan den ikke være så variert...hvis du skjønner. Jeg mente ikke at du var boring eller noe

  I wanna fly and never come down. Live my life and have friends around. We never change, do we? Oh no. We never learn, do we? So I wanna live in a wooden house, where making more friends would be easy. I wanna live where the sun comes out.
  Oje, dedikert til deg. Ikke random-sang-som-jeg-hører-på-at-all

  SvarSlett

sympatiske fisk