lørdag 10. mai 2008

å handle til lunsj

Beklager Ragnhild, men jeg kan rett og slett ikke finansiere skolegangen din på BI. Hva skal jeg da leve av? Jeg kommer til å bli et kadaver i gata, som venter på at noen skal ta hånd om meg. Dessuten er du stor jente og burde klare å skrape fram penger selv. Du kan jo gjennomgå alle sofaene og sprekkene i huset ditt? Hadde jeg begynt med.
Men Lucys idé var god! (Haha, nei og nei, nå høres det ut som om jeg favoriserer Lucy!) Jeg har ikke like mange penger i dag, men jeg skal nok spare, så det blir en tur ned til sommern. Kanskje jeg får spare til Ragnhild også, siden hun har lengst å reise.


I dag har jeg trasket rundt i butikker med min mor. Vi satte oss glade og fornøyde inn i bilen (miljøsvin, fy, men hvordan skal jeg ellers få øvelseskjørt nok?) og dro av sted. Første stopp: Sanvika Storsenter.
Her har de en del butikker. Hennes & Mauritz, Cubus, Noa Noa og Indiska blandt favorittene. Og så har de enda flere butikker, billigere og dyrere. Beklagligvis har de bygd ut senteret i stoor skala, så den inneholder en hel ny del som nesten bare har dyre butikker. En av dem heter Litt Snob, og den ser kjempefin ut. Herlige kjoler og nydelige stoffer; jeg tør ikke en gang gå inn i den. Knapt nok titte i vinduet. Og ved å bringe inn Søsterne Grene, Indiska og Åhlens har det å dra til utlandet for å handle blitt unødvendig. Trist i grunn, at det over alt skal være
det samme.

Uansett, jeg fikk karret til meg et par ting for de lappene jeg hadde i lommeboka;
*Blomstrete kjole og grønn strikkegenser fra Hennes & Mauritz (Bombe, jeg handler jo aldri der? Det er tross alt ikke min feil at de har så mange fine klær der.)
*Kjede fra Indiska som jeg har hatt lyst på lenge
*Mummitrollkopp fra Traktøren (Den fjerde i mitt eieskap. Samler fortsatt.)
*Sort tights med blonder på fra Vero Moda (Denne skal erstatte den jeg kjøpte på Cubus for to år siden, som har blitt slitt, for liten og ikke like fin i fargen)
*Og et kort til Tine, som har bursdag i morgen.


Det er like fint vær i dag, som i går, som på torsdag, som på onsdag, så jeg tror jeg skal tilbringe tiden min uten på kongeteppet på plenen og lese i Kontroll på kontinentet. Den koseligste boka for øyeblikket.
Senere skal vi spise pai til middag, til min pappas store frustrasjon. Han liker når jeg lager pizza, for da blir det både bønner, ananas, banan og cashewnøtter på pizzaen, mens når mamma lager går det mest i mais og salami.

Nå vil jeg ikke miste mere sol.

2 kommentarer:

 1. Enn å si nei til å finansiere skolegangen min da! Det er bare rundt 50 000 i året (pluss skolebøker n' stuff). Fikser'e du?(A) Men neida, greit det. Kan ta opp masse lån jeg, hvis det er det du vil så! Hvordan synes du forresten markedsføring høres ut? Sounds interesting, eh? Eller synes du journalistikk med økonomi høres bedre ut? (i don't know if i got what it takes to be a journalist though).

  Hørtes ut som en kjempefin dag du hadde! Og fint smykke, kjole og grønn genser-bolero-jakke-ting! Ilu H&M lizm! Har lyst på ny bukse jeg. Eller, har ikke bare lyst på. Den eneste jeg nå har, holder på å revne...back to skjørt da. Ikke at skjørt i seg selv er så ille, men strømpebukse is:|

  Det kjipe med å lage seg blogg, er at jeg blir helt hekta på å gå inn på den og alle andres blogger ca. hele tiden. Uten at det har skjedd no. Blir så skuffa liksom.

  Og du, er du med til Lucy i sommer eller? Hadde vært skikkelig kos å gjøre det igjen! Var så gøy i fjor!:D

  Se - lang kommentar! Just as in the good old days!

  (Imagine-versjonen til a perfect circle er bare über-skummel, i motsetning til john lennon sin som er überkoselig. tenk om vi skulle sunget a perfect circle sin på slutten av EYP-sesjonene da! omg. nemlig tradisjon å stå i en sirkel og holde rundt hverandre og synge imagine på slutten av eyp-sesjonene serru. jævlig kos and sentimental!)

  SvarSlett
 2. JA! JEG digger a perfect circle sin imagine! DEN ER SÅ FIIIN! Jeg elsker elsker elsker elsker den så fuckings høyt!!!!!

  KOM TIL MEG I FERIEN!
  (sånn, i august, som i fjor)
  blablabla, Camilla har du brukt opp alle bursdagspengene dine nå da? Hørtes ut som om du har en koselig sommer hvertfall. :D

  jeg syns græggi skal bli næringslivsjournalist.

  men Camilla, favoriserer du meg ikke?!?!?! Jeg som har trodd det HELE Tiden. også kommer det frem, her på bloggen. Fy fan, blogg er mer ekte enn virkeligheita ass risteåp

  SvarSlett

sympatiske fisk