torsdag 22. mai 2008

å spise småskyer

Bildeblogg;

Nei, nå tror jeg det trengs en klippHar aldri vært i tvil om at kontakter er til fascinasjonBiller likesåDet materialistiske i meg har kjøpt et skjørt fra H&M, med plastikkslufse

Skriveblogg;

Ellers har jeg danset i ring til Binärpilot på Musikkflekken. Virkelig en opplevelse, jeg innser at jeg går for skjeldent på konserter. Det triste er dog at i morgen spiller Prime Time Orchestra Zappa-sanger, og jeg har ingen å gå med. Om noen melder seg frivillig, vær så snill og kom!
Antrekket for konserten var som følger;
*Prikkete blå kjole fra H&M
*Stripete strømpebukse fra Noa Noa
*Grønn cardiganboleroting fra H&M

*Et gammelt smykke med grønne stener, arvet av mormor.
Siden hjemkomsten var så sen, har jeg ikke noe bilde av det. Føler meg stor og mange år eldre, når jeg må ringe hjem fordi siste bussen har gått og jeg ikke er i seng før ett på natta, en helt vanlig onsdag, midt i skoleuka.

Egobildeblogg;

Cowboy-Camilla fra Maries 18 års-bursdag (Elisabeth som står for bildetaking)Sove-Camilla på bussen (Elisabeth igjen)Saue-vennen Camilla (Martine som har tatt bildet)Heste-vennen Camilla (Martine en gang til)Kunstnerisk innslag; vinduskarm, kjole og strømpebukse

7 kommentarer:

 1. seriøst. du har så fine ben.

  Hoho, kanskje du må sjekke ut den maniskedeppagreia?
  Kan jo godt hende det er et lite frø i de fleste mennesker, men hvem vet?

  Seriøst, jeg er DØ!redd. I morgen skal jeg i møte med studierektoren ang. sømlinja, og hun er visst beinhard. JEG GRUER MEG.

  HJELP!

  fikk du ikke med deg pappaen din på den zappakonserten? det var isåfall skikkelig dumt!!

  jeg syns du har en knakande tøff blogg jeg, heltsant!

  Også dro jeg aldri i den bursdagen, det var derfor mamma sa at jeg kom til å angre når jeg var 30 år og ikke hadde gjort en dritt.

  hvordan har du det om dagene da?
  Tell me!
  Joeout.

  SvarSlett
 2. Okei, nå kommer det svar her, mann.

  Altså, jeg veit jo ikke om jeg kommer inn på BI. Kanskje har jeg ikke sjangs i havet...men akkurat nå er det mitt eneste alternativ, da jeg egentlig ikke klarer å komme på noe annet moro å gjøre med livet mitt. Jeg gjør absolutt ikke lekser hvert ledige minutt. Lekser er det jeg gjør minst av. Det er innleveringer og prøver som tar på. Når jeg faktisk gjør lekser (som i oppgaver og sånt), blir jeg faktisk STOLT over meg selv, for jeg gjør det så skjelden. Skippertak for the win!

  Skjønner den prestere-greia. Det er ganske slitsomt, ja. Men hos meg er det sånn at når jeg gjør noe bra, så blir jeg veldig glad over akkurat det...så jeg synes det er verdt det. Jeg har liksom ikke så mye annet jeg er "flink" til. Og mann, er det ikke lit teit at den skal telle så mye som 90%? Får da finnes grenser, mann. Hoh, gleder meg også til sommerferie, for nå er det SLIT! Spesielt med matteeksamen coming up. Fy fader, som jeg gruer meg! Men ellers har jeg fri hele neste uke da. Nei, wops, fredag har jeg fire sideres innlevering i samfunnsøkonomi...som jeg ikke har starta på. Når jeg tenker meg om blir det litt travelt med den, du.

  Najs med konserter dude! Var det bra? Mulig du skrev det i denne bloggen, men jeg husker det ikk helt. Zry.

  Så ja, as you can see så går det ikke så veldig bra med stresset. Det er så TEIT at matteeksamen er først av alle eksamnene! Hva er greia? Det er jo den eneste eksamenen vi faktisk må øve til! Og jeg skal gjennom hele 1p! føkk off. Jeg får sikkert ikke tid til å repetere 2p. Heldigvis er det ikke så lenge siden vi hadde mattetentamen da, så egentlig har jeg mesteparten av 2p i huet nå. Dessuten så hadde jeg faktisk rett på omtrent hele del 2 på tentamen, og det viser jo at jeg faktisk KAN 2p-pensum. Men så gikk det ikke så bra med del 1 da. Jeg suger i hoderegning! Frick! Men jeg skal prøve å få litt hjelp av Jorunn. Og jeg må skaffe meg en 1p-bok. Jess. mhm. How ya doin du da?

  SvarSlett
 3. For en fantastisk blogg! hvorfor har jeg ikke sett denne før?! Uansett, tror den kommer til å glede meg mye framover Ü

  SvarSlett
 4. okei, nå huska jeg ikke om du hadde skrivi noen kommentar til meg, så nå bare skriver jeg fra løse lufta ^^

  øhm. nå glemte jeg hva jeg skulle skrive også, men jeg tror det var noe om noe kreativitet og slikt.

  den plastikk-saken var utrolig flott. kjære vene! jeg har på følelsen at lucy, ragnhild & du er noe kultfantomer om noen år, bare vent og se !

  javisst javisst. jeg er ikke så glad i biller, har litt dårlig erfaringer med dem, men marihøner går..

  sommerfugler fikser jeg derimot greit ^^

  men nå er det kvelden!
  natta : ) loveout.

  SvarSlett
 5. Mjoa, troen på meg selv?
  Det hender den glimter til. Mest når jeg er sammen med mine bedre halvdeler, bestefolka mine. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten vennene mine.

  Jeg skal på båttur seinere i dag, bare været blir bedre.
  I går var det skikkelig fint vær da vi bestemte oss for å dra, og idag er det grått og blåser.

  Idag stod jeg opp tidlig ! Halv åtte ! Jeg har fått skrevet litt geografi, iallefall begynt, og gjort meg tanker. Funnet ut at det nesten er litt fascinerende å ha om Forholdet mellom demografi, platetektonikk, og vær og klima. , og det er ganske sært. Hoho !
  Joda.

  hvordan har du det? Jeg mener, jeg må jo stille et sånt spørsmål også iblant, kan jeg ikke ? :D

  Jeg er fortsatt forkjøla, og alt pollenet tar knekken på meg.

  De tre elementer, ja. Jeg er igrunn ganske enig i det du skrev. Jeg vil påstå at håp er det skjulte fjerde elementet. For uten håp ville denne verden gått adundas for lenge, lenge siden.

  Jessør, når jeg skal på båttur tenkte jeg skulle ikle meg kjole eller skjørt og hippieblusa mi. Jeg har blitt skikkelig skjørte-menneske, og jeg kan vel nesten takke Lucy og ei som heter Kaja (ho går i klassen min) for det. :D

  Dette ble en lang og uasaklig en, men hva skal man uten lange usaklige kommentarer? Det er jo bare leit.

  Men nå skal jeg lagre geografien min før jeg klarer å miste avsnittet jeg skrev. Jeg føler at det er utrolig rotete, jeg burde rydde litt i det, kanskje.

  Vi skrives/loveout.

  SvarSlett
 6. Greit, så kommer jeg inn på BI da! AH!

  Jaokei, kanskje lekser og innleveringer er det samme, men poenget mitt er at når det bruker å stå "les side 345-380 og gjør oppgaver side 380", så bruker jeg ikke alltid å gjøre det. Prøvene øver jeg til, og innleveringene gjør jeg

  Heldigvis skulle ikke samf.øken leveres før mandag i neste uke (altså ikke den som kommer), så da har jeg egentlig ganske god tid på meg. Jeg skal skrive om Norge og oljen. Om hva Norge hadde vært uten oljen. Og goddammit, vi ville fortsatt vært noe, så holdt kjeften alle dere nordmenn som visstnok synes dere selv er så dumme i huet! Ha litt respekt for dere selv, da folkens! :[]

  Jeg har bare en eksamen. Men greia er at det er teit at de som har kommet opp i matte må ha eksamen først av alle, fordi jeg trenger mer tid å øve på. Man trenger jo ikke akkurat å øve til engelsk, derfor kunne de som kom opp i det hatt den først.

  Oioioi, det er bra du kjører mann, for jeg hakke gidda å starte i det hele tatt. Blæ, kjøring er kjedelig.

  Jeg kan sikkert komme innom msn en liten tur ja...men just nu skal jeg gjøre matte(Y)

  SvarSlett
 7. enda ei and ikveld til camilla.

  de hadde ikke save nessie i min str. selvfølgelig da jeg handla tskjorta. den metallic-effekten på hjertene har blitt borte for lenge siden. jeg elsker den tskjorta så hardt, jeg har den på meg hele tida !
  det er sånn med noen plagg.

  geografien er skikkelig tett, jeg vet ikke hvordna jeg skal formulere meg, men jeg kan jo sende deg det når det er ferdig, og så kan du også bli fascinert !
  haha.

  håp kommer kanskje fra kjærlighet, ja.
  hmm.

  men det er nok veldig subjektivt.

  du får kose deg hos onkelen din i fredrikstad, og tving ham til å ta deg med på båttur, for båttur er så koselig at det knapt finnes noe som kan sammenlignes på samme måte.

  parfymen ja! boka er KONGE.
  men filmen er *nedovertommel*

  jeg kan ingenting om båt, btw. er såvidt jeg tør å gå inn og ut av den ^^

  venner og familie er alt.
  venner, familie, musikk, konsert.
  minner.

  jeg har en utrolig kul minneboks som jeg har hatt siden.. 6-7 klasse, og har masse småting i den som minner meg om gamledager og helt spesielle dager så jeg husker dem.

  whoaa.

  norsklekse om kvelden? joda, jada, NEIDA.
  jeg er så utrolig trøtt, jeg tror jeg tar en tidlig lørdagskveld og legger meg ( leser kanskje i Kompani Orheim), og så står jeg opp tidlig i morra og fortsetter med utrolig fantastiske geografiprosjektet.

  kanskje det er noe kaffe igjen til meg også imorra tidlig. det hadde vært koselig.

  stusselig at jeg ikke kan koke kaffe selv. jeg må virkelig lære meg det en dag.
  én ting av gangen. først må jeg lære meg å ikke være redd for bilkjøring, og vaskemaskinen og oppvaskmaskinen.
  jeg er redd for at jeg trykker på feil knapper hele tiden.

  jeg suger også i å tegne, men det vet nok alle, håhå. selvom lucy sa en gang at jeg hadde en veldig fin 'strek' på måten jeg tegna. lissom.

  håndskrifta mi er så stygg at jeg har fått kjeft for den støtt og stadig siden jeg begynte å skrive i 2. klasse.

  jadda, men nå er det slutt på ord i kommentaren her, tenker jeg.

  piss ut.

  SvarSlett

sympatiske fisk