torsdag 22. mai 2008

å spise småskyer

Bildeblogg;

Nei, nå tror jeg det trengs en klippHar aldri vært i tvil om at kontakter er til fascinasjonBiller likesåDet materialistiske i meg har kjøpt et skjørt fra H&M, med plastikkslufse

Skriveblogg;

Ellers har jeg danset i ring til Binärpilot på Musikkflekken. Virkelig en opplevelse, jeg innser at jeg går for skjeldent på konserter. Det triste er dog at i morgen spiller Prime Time Orchestra Zappa-sanger, og jeg har ingen å gå med. Om noen melder seg frivillig, vær så snill og kom!
Antrekket for konserten var som følger;
*Prikkete blå kjole fra H&M
*Stripete strømpebukse fra Noa Noa
*Grønn cardiganboleroting fra H&M

*Et gammelt smykke med grønne stener, arvet av mormor.
Siden hjemkomsten var så sen, har jeg ikke noe bilde av det. Føler meg stor og mange år eldre, når jeg må ringe hjem fordi siste bussen har gått og jeg ikke er i seng før ett på natta, en helt vanlig onsdag, midt i skoleuka.

Egobildeblogg;

Cowboy-Camilla fra Maries 18 års-bursdag (Elisabeth som står for bildetaking)Sove-Camilla på bussen (Elisabeth igjen)Saue-vennen Camilla (Martine som har tatt bildet)Heste-vennen Camilla (Martine en gang til)Kunstnerisk innslag; vinduskarm, kjole og strømpebukse

4 kommentarer:

 1. seriøst. du har så fine ben.

  Hoho, kanskje du må sjekke ut den maniskedeppagreia?
  Kan jo godt hende det er et lite frø i de fleste mennesker, men hvem vet?

  Seriøst, jeg er DØ!redd. I morgen skal jeg i møte med studierektoren ang. sømlinja, og hun er visst beinhard. JEG GRUER MEG.

  HJELP!

  fikk du ikke med deg pappaen din på den zappakonserten? det var isåfall skikkelig dumt!!

  jeg syns du har en knakande tøff blogg jeg, heltsant!

  Også dro jeg aldri i den bursdagen, det var derfor mamma sa at jeg kom til å angre når jeg var 30 år og ikke hadde gjort en dritt.

  hvordan har du det om dagene da?
  Tell me!
  Joeout.

  SvarSlett
 2. Okei, nå kommer det svar her, mann.

  Altså, jeg veit jo ikke om jeg kommer inn på BI. Kanskje har jeg ikke sjangs i havet...men akkurat nå er det mitt eneste alternativ, da jeg egentlig ikke klarer å komme på noe annet moro å gjøre med livet mitt. Jeg gjør absolutt ikke lekser hvert ledige minutt. Lekser er det jeg gjør minst av. Det er innleveringer og prøver som tar på. Når jeg faktisk gjør lekser (som i oppgaver og sånt), blir jeg faktisk STOLT over meg selv, for jeg gjør det så skjelden. Skippertak for the win!

  Skjønner den prestere-greia. Det er ganske slitsomt, ja. Men hos meg er det sånn at når jeg gjør noe bra, så blir jeg veldig glad over akkurat det...så jeg synes det er verdt det. Jeg har liksom ikke så mye annet jeg er "flink" til. Og mann, er det ikke lit teit at den skal telle så mye som 90%? Får da finnes grenser, mann. Hoh, gleder meg også til sommerferie, for nå er det SLIT! Spesielt med matteeksamen coming up. Fy fader, som jeg gruer meg! Men ellers har jeg fri hele neste uke da. Nei, wops, fredag har jeg fire sideres innlevering i samfunnsøkonomi...som jeg ikke har starta på. Når jeg tenker meg om blir det litt travelt med den, du.

  Najs med konserter dude! Var det bra? Mulig du skrev det i denne bloggen, men jeg husker det ikk helt. Zry.

  Så ja, as you can see så går det ikke så veldig bra med stresset. Det er så TEIT at matteeksamen er først av alle eksamnene! Hva er greia? Det er jo den eneste eksamenen vi faktisk må øve til! Og jeg skal gjennom hele 1p! føkk off. Jeg får sikkert ikke tid til å repetere 2p. Heldigvis er det ikke så lenge siden vi hadde mattetentamen da, så egentlig har jeg mesteparten av 2p i huet nå. Dessuten så hadde jeg faktisk rett på omtrent hele del 2 på tentamen, og det viser jo at jeg faktisk KAN 2p-pensum. Men så gikk det ikke så bra med del 1 da. Jeg suger i hoderegning! Frick! Men jeg skal prøve å få litt hjelp av Jorunn. Og jeg må skaffe meg en 1p-bok. Jess. mhm. How ya doin du da?

  SvarSlett
 3. For en fantastisk blogg! hvorfor har jeg ikke sett denne før?! Uansett, tror den kommer til å glede meg mye framover Ü

  SvarSlett
 4. Greit, så kommer jeg inn på BI da! AH!

  Jaokei, kanskje lekser og innleveringer er det samme, men poenget mitt er at når det bruker å stå "les side 345-380 og gjør oppgaver side 380", så bruker jeg ikke alltid å gjøre det. Prøvene øver jeg til, og innleveringene gjør jeg

  Heldigvis skulle ikke samf.øken leveres før mandag i neste uke (altså ikke den som kommer), så da har jeg egentlig ganske god tid på meg. Jeg skal skrive om Norge og oljen. Om hva Norge hadde vært uten oljen. Og goddammit, vi ville fortsatt vært noe, så holdt kjeften alle dere nordmenn som visstnok synes dere selv er så dumme i huet! Ha litt respekt for dere selv, da folkens! :[]

  Jeg har bare en eksamen. Men greia er at det er teit at de som har kommet opp i matte må ha eksamen først av alle, fordi jeg trenger mer tid å øve på. Man trenger jo ikke akkurat å øve til engelsk, derfor kunne de som kom opp i det hatt den først.

  Oioioi, det er bra du kjører mann, for jeg hakke gidda å starte i det hele tatt. Blæ, kjøring er kjedelig.

  Jeg kan sikkert komme innom msn en liten tur ja...men just nu skal jeg gjøre matte(Y)

  SvarSlett

sympatiske fisk