lørdag 24. mai 2008

å spise støv til frokost

Å våkne med rullgardin er mørkt. Og ensomt, avisolert. Som å gjemme seg under dyna, tung pust, innesperret luft. Følelsen av å ikke ha luftet på lenge, stikke en fot utenfor.
Men været var bare grått, det ble ingen tur. Jeg har gjort samfunnsfagsleksa, jobbet så godt jeg kunne med perspektiver og mennesker, helt glemt å sy noe.
Hadde planer om en liten 17.mai-blogg, men jeg har ingen bilder av det. Får bli når jeg får dem.

Imens kan vi se på dette;
* Fulheten
* Fuldesign
* A softer world
* Free riceNyinnkjøpte tepper, jeg bruker tiden til å flytte dem rundt omkring.


3 kommentarer:

 1. Jælp, først trodde jeg det far fullt av blåflekker og sår på beina dine. Men så var det visst bare penn og myggstikk/fugleloppebitt (?). Ganske ille det og, i grunn.

  Det eneste jeg har lyst til å gjøre nå, er å lage middag. Men det er litt tidlig. Og jeg må gjøre matte. Mamma og pappa er nemlig ikke hjemme i dag, så jeg har planer om å lagge wok med kylling og nudler. NAAAAAAAAAAAAAAM! Billig fristpricekyllingfileeeeeeeeeeet!

  JA, jeg veit dude! Masse fattige bønder, nærmest slaver som blukker kakao -og kaffe bønnene, også får de nesten ingenting for det sjøl! Noe av problemet er at råvarene går gjennom så mange ledd før de rekker å bli foredlet og så sendt hit. Derfor er det liksom så mange som skal ha penger at det ikke blir noe igjen til de som faktisk dyrka det. Med fairtrade går produktene gjennom veldig få ledd, noe som gjør at pengene går mer direkte til de som produserer. Det liker me!

  :[] er jo sjokka-smiley! Halloh
  ! en litt mer spennende versjon av :O Get a grip!

  Oooooo, Fredrikstaaad! Er ikke det ganske langt? er ikke det i...øøøøh, østfold? Jeg har peiling. Der har jeg aldri vært...i fredrikstad altså. Ikke som jeg husker. I must go there sometime. Er ikke det sånn egentlig en litt stor by? Sånn til Norge å være.

  Synes ikke Parfymenfilmen var så skuffende jeg! Synes de hadde fått med det meste...og jeg hadde forventet at de skulle endre skikkelig masse siden boka er såpass saiko, men det hadde de jo ikke gjort, så jippijay!

  Fuckfuckfuck, nå må jeg begynne på sannsynlighet. Jeg hater det. HATER DET! og det verste er at det ser ut til at sannsynlighets-kapitlet i 1p er ganske likt det vi hadde i 1t, og det var faen meg vanskelig. Tror jeg fikk 3 på prøven om det. Mæææn, shit!

  Men nå må jeg gå

  SvarSlett
 2. så gøy norsk, i guess! jeg liker å skrive. jeg har en så utrolig teit norsklærer, da, så jeg har noenlunde skrivesperre : (

  jeg liker prinsippene dine, selvom jeg ikke følger dem. man må være sin egen herre, tenker jeg.
  jeg drikker ikke kaffe fordi alle andre gjør det.
  jeg drakk iskaffe fra tine i over et halvt år for å venne meg til smaken x) men jeg vetke, jeg drakk iskaffe mest fordi jeg hadde en dobbelttime matte hver torsdag før, og det var skikkelig smerten!

  titanic er en utrolig trist film. en klassiker.
  jeg mener at alle må ha sett den, egentlig, men liksom at du ikke skal se den fordi alle andre har sett den, det er litt. kult? eget?
  idk.

  lage cder til bursdager er gøy ! du får ha en fin bursdag om jeg ikke husker det seinere i uka : )

  salg er gøy ! å, altfor gøy.
  hva kjøpte du for bok?

  jeg liker ikke å handle aleine, jeg føler meg så stusselig når jeg gjør det. det eneste jeg liker å handle aleine er cder.

  kos deg med jogging i morgen tidlig. jeg skal seinere på skolen for jeg skal ikke ha matteprøve. yessssssssss.

  vi snakkast.

  SvarSlett
 3. åh, fuck kommentarer som forsvinner a!
  Jaaa, jeg har ingen computermaskin forstår De.
  Og nu drar jeg til min mormor i morgen og blir over i helga.
  SERIØST, du burde lese Constance Ring, den er så tøff.

  Pass deg du, ellers er DU den neste jeg spionerer på. MOahaha.a
  Åh, gnagesår er så kjipt, du får bare ta på plaster asså. Man får jo så mange fine plastere nå for tiden.
  GRATULERER MED DAGEN FOR BROREN DIN OG AT DU FIKK 5 OG SATTE PERSREK! SKIKKELIG SKIKKELIG BRA! ble du helt utstlitt eller?
  Stakkærs deg!

  Det blir nok deilig med noen fridager, så du kan komme deg etter den forferdelige runden.

  ja, som sagt har jeg ikke noe internett, og jeg savner skikkelig å snakke md deg og græggi. Vi må ta oss en gruppesamtale snart ,så vi kan planlegge sommeren.

  for øyeblikket holder jeg på å å rynke det ballongskjørtet som jeg syr på skolen. Rynking er skikkelig HARD.

  Så, jeg får komme igang igjen.
  Hvordan er det ellers hos deg? skikkelig bra at du sender en sånn oppdateringsliste. Da har jeg litt å lese på, var nesten som å lese en liten bok. Skikkelig bra (Y)

  See youu! (handla den kommentaren LITT mye om meg? isåfall, så beklager jeg masse)

  SvarSlett

sympatiske fisk