onsdag 14. mai 2008

å sy kjoler til kveldsmat


Dagens gjøremål: tegne av mønster fra en stripete H&M-kjole
og sy en ny kjole i noe gammelt reststoff, fra bestemor.


Den matcher den røde veska mi som jeg har arvet fra mormor.

1 kommentar:

  1. Synes det blir mye enklere for meg å sjekke ut kommentarene og se på dem mens jeg skriver svar om jeg har dem i et eget vindu. Luring.

    Ja, de forkostene våre var rimelig lange (egentlig var vle måltidene generelt det). Men herlig å nyyyyte morgenen med litt god mat og kaffe.

    Presentasjonen gikk sånn passe ok egentlig. Ikke sinnssykt bra, ikke sinnssykt dårlig. Ganske fornøyd.

    Kødder du med mæ?! 6 i gym!!? Det er jo DRITBRA! Og om du klarte å jogge runden på 19 1/2 minutt, er jeg sikker på at du kan klare den på 18, mann! Det fikser du ass! Haha, jeg har fått hørt at jeg ser sånn passedum ut når jeg jogger selv, så klaske der. Heldige dere som ikke fikk vikar. Det gjorde vi. En vikar som så ut som en narkoman og som het Roger. Hallo, Roger ER jo bare DET narkis-navnet da! Han var seriøst dopa. Men fikk du skrevet den drømme-teksten da?

    BI blir jo 3 eller 5 år, alt etter om jeg tar masterstudium eller bachlorstudium. Jeg starter uansett på 3 år, også kan meg bestemme meg om jeg vil ha to år til eller ikke etter det.

    CAMILLA! HVA ER DET DU SIER? Du er for DUM?! Nå har jeg hørt det også! Hvor har du liksom fått det ifra? Om du er dum må jeg være helt hjernedau. Du er mye flinkere enn meg til å skrive og til å tenke smarte ting generelt! Og det hadde sikkert vært gøy å gå en skrive-linje da! Tror jeg hadde passet deg perfekt. Man er jo der for å lære liksom, ingen som er profesjonelle forfattere før de kommer dit heller. Og du VIL ikke gå sømlinjer eller du tror ikke du KAN? For om du har lyst til å gå en sømlinje, så gjør du søren meg det! For du er flink! At least I think so!

    Serr mann, I mean it!

    SvarSlett

sympatiske fisk